Huawei

Savjetujemo: Naših top 5 poklona ovog Božića – drugi dio

 Tek koji dan dijeli nas do najradosnijeg blagdana u godini

Tek koji dan dijeli nas do najradosnijeg blagdana u godini

Tek koji dan dijeli nas do najradosnijeg blagdana u godini, a ako se još niste odlučili čime darivati svoje bližnje (ili možda sebe), donosimo drugih top 5 naših ideja za idealan tech poklon

Godina iz nas bit će upamćena po mnogočemu, a ponajviše po pandemiji koronavirusa. Ova godina specifična po svakom pitanju donijela je i neke dobre stvari – više no ikada prije obitelji su bile na okupu zbog zabrane kretanja i rada, a online trgovina je skočila u nebo. Gotovo sve danas možemo kupiti online, od kruha i mlijeka do brojnih uređaja. Prednosti su brojne, od dostave na kućni prag, do komocije koju online trgovina pruža – nema gužve, redova, odlazaka u šoping. Na koncu svake godine prisjetimo se uređaja koje smo imali prilike testirati, koji mogu biti odlična ideja za poklone ovog Božića.

  • RaceChip GTS

 RaceChip nudi svoje proizvode za preko 3.000 modela automobila, no kako nisu svi jednako proizvedeni nisu ni mogućnosti povećanja snage univerzalne

RaceChip nudi svoje proizvode za preko 3.000 modela automobila, no kako nisu svi jednako proizvedeni nisu ni mogućnosti povećanja snage univerzalne

Ako imate ljubitelja automobila u svom domu, onda je RaceChip must-have poklon. Nudi se u tri varijante: S, RS i GTS. Zadnji u nizu dodatno je dostupan u varijanti Connect. Sve varijante nude bolje karakteristike automobila spram tvorničkih postavki, a postižu ih preciznijim doziranjem goriva, provjerenim povećanjem pritiska goriva i rada turbo punjača. Ove tri komponente zaslužne su za povećanje koje može biti i 30% veće od tvorničkih postavki. RaceChip nudi svoje proizvode za preko 3.000 modela automobila, no kako nisu svi jednako proizvedeni nisu ni mogućnosti povećanja snage univerzalne. Iako mu cijena nije malena (od stotinjak do 500 eura), s obzirom na samu cijenu automobila, ovo je sitnica koja će razveseliti zaljubljenika u automobile.

  • Garmin vívomove Luxe

Zbog svog luksuznog izgleda i izvedbe zaslona ove su funkcionalnosti posebno zanimljive

Zbog svog luksuznog izgleda i izvedbe zaslona ove su funkcionalnosti posebno zanimljive

Tražite li zaista elegantan poklon, tada je izbor Garmin vívomove Luxe pametnog sata naša preporuka. Garmin vívomove Luxe jedinstven je model koji nudi spoj tradicionalnog sata dostupnog u brojnim varijantama – kućišta od nehrđajućeg čelika ili pozlate te narukvica od kože ili metala milanskog dizajna. No, šlag na kraju je safirno staklo i prave kazaljke po kojima je gotovo ne moguće primijetiti kako je ovo uopće pametni sat. Garmin vívomove Luxe nudi hrpu mogućnosti koje i inače vežemo uz pametni sat. Zbog svog luksuznog izgleda i izvedbe zaslona ove su funkcionalnosti posebno zanimljive. Sinkronizacija s pametnih telefonom, praćenje dnevnih aktivnosti, obavijesti, poruke, pozivi, praćenje zdravstvenog stanja, prijeđenih udaljenosti i koraka, sve ovo samo je dio arsenala s kojima Garmin vívomove Luxe raspolaže.

  • Panasonic RZ-S300W

Panasonic RZ-S300W su potpuno bežične slušalice koje donose vrhunsku kvalitetu zvuka

Panasonic RZ-S300W su potpuno bežične slušalice koje donose vrhunsku kvalitetu zvuka

Panasonic RZ-S300W su potpuno bežične slušalice koje donose vrhunsku kvalitetu zvuka. Slušalice su pored zelene boje, još dostupne u bijeloj i crnoj izvedbi. Uz dakako lijevu i desnu slušalicu, stiže i kutijica u istoj boji. Ako vas zbunjuje ovaj pojam kutijice, kućišta za punjenje, naime kod potpuno bežičnih slušalica kutijica ima dvojaku ulogu. Osim što će osigurati mjesto za sigurno pospremanje slušalica kako se ne bi zagubile ili kako ih ne biste tražili negdje po torbi, kutijica služi i kao punjač. Uz cijenu od oko 1.100 kuna Panasonic RZ-S300W su i znatno povoljnije od brojnih top modela na tržištu, no unatoč tome možete uživati u beskompromisnom zvuku.

  • Einhell TE-AC 36/6/8 Li OF Set

Za rad su potrebne dvije Einhell Power X-Change 18 V baterije

Za rad su potrebne dvije Einhell Power X-Change 18 V baterije

Dobar kompresor odličan je poklon za svakog hobistu. Iza kriptične oznake krije se baterijski kompresor (brojka 36 otkriva da radi na 36 V), kapaciteta 6 litara (dakako ovo nam govori brojka 6), te maksimalnog pritiska 8 bara (jasno brojka 8 nam ukazuje i na to). Kompresor je izrađen od kvalitetnih materijala, plastike i metala uz gumirane elemente, poput nogara za manje vibracija te obloge ručke za nošenje. Umetanjem baterija (za rad su potrebne dvije Einhell Power X-Change 18 V baterije) spremni smo. Kompresor iznenađujuće brzo puni kapacitet. Jasno, tomu je zbog snažnog motora, ali i malog kapaciteta spremnika od 6 litara. Einhell TE-AC 36/6/8 Li OF Set lako je ponijeti zahvaljujući maloj masi, maloj težini i ručki za nošenje, a cijena od oko 1.300 kuna svakako ga čini i pristupačnim.

  • LG F4J9JH2T

LG F4J9JH2T kombinira i sušilicu za rublje što je posebno praktično ako nemamo mjesta za zasebnu instalaciju sušilice

LG F4J9JH2T kombinira i sušilicu za rublje što je posebno praktično ako nemamo mjesta za zasebnu instalaciju sušilice

Ako ste zaljubljenik u tehnologije, tada sigurno sve što kupujete, kupujete 'pametno' (dakako mislimo na pametne uređaje). Iza kriptične oznake LG F4J9JH2T krije se jedna od najnaprednijih perilica rublja koje LG nudi na našem tržištu. Naime, riječ je o modelu koji dolazi s brojnim naprednim značajkama koje pridonose boljem korisničkom iskustvu, ali i nenadmašnim rezultatima čišćenje. Uz to LG F4J9JH2T kombinira i sušilicu za rublje što je posebno praktično ako nemamo mjesta za zasebnu instalaciju sušilice. Povezivanje s telefonom i odabir posebnih programa pranja, veselit će zaljubljenike u tehnologiju.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

MedicoHome

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675