Huawei
Featured

Test: Kisha – pametni kišobran

Kisha
Kisha

U vremenu kada sve više težimo pametnim stvarima i uređajima, isprobali smo pametni kišobran – proizvod jedinstven u svijetu, a kao i brojne druge inovacije, stiže iz Hrvatske

Iako smo po temperaturama debelo zagazili u ljeto, ljetni pljuskovi, a posebice jesen koja nam je svakim danom sve bliže i zasigurno donosi brojne kišne dane, natjerati će nas na sve češće posezanje za kišobranom. Zasigurno najnapredniji kišobran koji smo imali prilike uzeti u ruke stigao nam je iz lijepe naše Hrvatske. Naša domaća pamet ovoga puta proradila je i proizvela jedinstveni u svijetu – pametni kišobran Kisha.

Ljubav s pametnim telefonom
Kisha kao i brojni drugi pametni uređaji, za svoj rad i puni potencijal koristi pametni telefon. Sam Kisha je kišobran kojeg od ostalih razlikuje posebno dizajnirani džepić u kojem se nalazi Bluetooth modul, a s kojim se kišobran i pametni telefon povezuju. Osim naravno kišobrana i modula, tu je i izvrsna aplikacija koju instaliramo na pametni telefon. Trenutno je dostupna samo za iOS uređaje, no očekuje se dolazak i na Android platformu. Tek sa aplikacijom, kišobranom i pametnim telefonom zatvoren je koncept Kisha pametnog kišobrana i stvari tada funkcioniraju. Ako ste si prvo pitanje postavili, što na kišobranu može biti pametno – ne brinite, niste jedini. Međutim, kada malo bolje razmislite, postoji bar nekoliko razloga po čemu kišobran može biti pametan. Kao prvo, koliko vam se puta dogodilo da ste nekamo pošli, a onda vas je uhvatio pljusak, kiša? Vjerojatno nebrojeno puta. Kisha kao pametan kišobran, odnosno aplikacija koju ćete instalirati, ovdje doskaču tako da će vas aplikacija upozoriti na kišu koja se očekuje te da ponesete svoj Kisha kišobran sa sobom. Druga i vjerojatno ona najvažnija stvar zbog čega je i nastala tolika buka oko Kishe je – koliko ste puta izgubili kišobran? Mi smo barem 10-ak puta izgubili kišobran i ovo je vjerojatno jedan od najčešćih razloga zašto ga većina izbjegava ponijeti sa sobom, bez obzira na mogućnost kiše. Kisha se reklamira kao kišobran kojeg više nikada nećete izgubiti, a tome je uz aplikaciju i pametni telefon doista tako. Naime, svaki puta kada se udaljite od kišobrana, odnosno kada ga zaboravite, pametni telefon će vas upozoriti na to. Genijalno! Upravo je ova mogućnost jedna od ključnih i u njoj leži popularnost Kisha pametnog kišobrana.

Kisha
Kisha

Iznimna kvaliteta
Međutim, osim što je pametan, Kisha kišobran je i nevjerojatno kvalitetan. Moramo priznati da uopće ovako kvalitetan kišobran nikada nismo niti držali u rukama. Kompletna proizvodnja vrši se u Hrvatskoj, a o kakvoj je izdržljivosti i kvaliteti riječ možete pogledati u priloženim video zapisima (na portalu CroPC.net). Kako je to i sam autor ovog kišobrana demonstrirao – snažan vjetar i bura su najmanja briga. Kisha doista ulijeva povjerenje u svoju trajnost. Kisha trenutno dolazi samo u elegantnoj crnoj boji. Kako se navodi na službenim stranicama, u planu su i nove boje, dekori i uzorci kojima će Kisha postati još i prepoznatljiviji. Osim već spomenute kvalitete, vrlo ugodno nas je iznenadio i promjer kišobrana, odnosno radijus koji pokriva. Bez većih problema moći ćete još nekoga smjestiti ukoliko ga uhvati kiša. Dakako, kao i sve što je kvalitetno, inovativno i novo, tako i Kisha ima svoju cijenu. Uz dostavu na kućna vrata ona iznosi 70 eura. Dakle, za cijenu od kakvih 500-njak kuna dobivamo jedinstveni pametni kišobran, vrhunske kvalitete. Ako se nas pita – fer pouda, jer kako se i navodi, ovo je kišobran koji više nećete izgubiti pa neće biti ni potrebe za kupovinom drugih. Ako i sami želite kišne dane dočekati sa stilom, klikom na www.getkisha.com možete napraviti narudžbu i osigurati svoj primjerak.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.