Lenovo
Featured

Test: Logitech Keys-to-go - bilo kuda tipkovnica svuda

Test: Logitech Keys-to-go - bilo kuda tipkovnica svuda
Test: Logitech Keys-to-go - bilo kuda tipkovnica svuda

Ukoliko često koristite i tipkate na tabletu, tada razmislite o uporabi zasebne tipkovnice

Tableti su uređaji koji su nam u mnogočemu olakšali rad, posao, donijeli zabavu i razne druge mogućnosti. Stoga ne čudi da ih brojni korisnici sve češće koriste i za pisanje dokumenata, radova, prezentacija i sl. Iako su ovakvi uređaji prilagođeni za tipkanje prstima po zaslonu, višestruko ugodnije biti će tipkanje na tipkovnici.

Tanka, lagana i neprimjetna
Logitech Keys-to-go je kako i sam naziv govori – tipkovnica za van. Ovaj epitet nije zaslužen samo zbog kompaktnih dimenzija, nego i nevjerojatne robusnosti tipkovnice. Naime, Logitech Keys-to-go otporna je na prolijevanje tekućina, pa tako ako kava ili sok  završe po tipkovnici – nema straha. Dovoljno je tipkovnicu ocjediti i spremna je za rad. Kada smo kod kompaktnih dimenzija, ova tipkovnica to uistinu i je. Dimenzijama je poput kakvog 7-inčnog tableta, tako da će se neprimjetno uklopiti u torbi uz tablet. Profil mjeri svega nekoliko milimetara i tipkovnica će biti tanja od gotovo svih danas dostupnih tableta. Doza robusnosti vidljiva je i po nešto gumiranoj podlozi tipkovnice, koja sprječava klizanje, dok je gornja strana mekano baršunasta.

Poveži i tipkaj
Povezivanje sa uređajima (tabletima) izvodi se pomoću Bluetooth veze. Ova se radnja odvija kroz nekoliko minuta i tipkovnica je spremna za rad. Kako bi radila, tipkovnica koristi ugrađenu bateriju koju je s vremena na vrijeme potrebno dopuniti. No, jednom napunjenu, gotovo ćete i zaboraviti kada ste punili jer baterija zaista traje. Mi je na testu nismo uspjeli isprazniti. Tipkanje je iznenađujuće ugodno bez obzira na majušan hod tipki i baršunasti osjećaj pod prstima. Jedina mana je što ne postoji inačica sa hrvatskim rasporednom tipki (bar za sada). Cijena od kakvih 500 kuna čini se pomalo visokom, no s obzirom na kvalitete ona je i opravdana. Dodajmo još kako uz tipkovnicu dolazi i praktični nosač tableta koji omogućava uspravno držanje tableta uz tipkovnicu, poput zaslona prijenosnog računala.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.