A1
Featured

Test: Gigaset Smart Home – siguran dom i kad niste doma

Poseban dio Gigaset Smart Home sustava čine pametne kamere
Poseban dio Gigaset Smart Home sustava čine pametne kamere
Poseban dio Gigaset Smart Home sustava čine pametne kamere

Želite li dom ostaviti u pravim „rukama“ čak i kada ste na odmoru, putovanju, onda vam je potreban Gigaset Smart Home sustav za pametan i siguran dom

Toplije vrijeme kao i uskršnji praznici mnoge će potaknuti na kakvo proljetno putovanje, a ljeto koje nam se sve više smiješi kod mnogih već sada donosi velike planove. Nažalost, svaku sezonu odmora i putovanja obilježavaju i one ne tako lijepe stvari. Naravno, riječ je o provalama koje standardno porastu za vrijeme godišnjih odmora. Svakako, tu su i druge nedaće, poput poplava ili požara koji također mogu nastati kada niste doma.

Paket za miran san

Kako biste bili bezbrižni i uživali u zasluženom odmoru preporučljivo je dom opremiti sustavima za pametan nadzor doma. Iako takvi sustavi mogu biti izuzetno komplicirani, zahtjevni za instalaciju i nepraktični za korištenje, jedan sustav etablirao se kao upravo sve suprotno od ovih navoda. Riječ je o Gigaset Smart Home sustavu kojeg krase jednostavno, brza i laka instalacija te intuitivno korištenje preko pametnog telefona. Gigaset Smart Home krasi modularnost i skalabilnost s mogućnošću kreiranja paketa sukladno vlastitim potrebama. Osnovni dio ovog sustava je bazna stanica koja čini srce sustava i s kojom komuniciraju svi senzori i kamere. Upravljanje Gigaset Smart Home sustavom odvija se putem aplikacije Gigaset elements koju je moguće pronaći u Google Play ili Apple App Store trgovinama aplikacija. Na jednom povezanu bazu lako dodajemo elemente koje želimo koristiti unutar našeg pametnog doma. Gigaset Smart Home pruža zaista impresivnu kolekciju elemenata koje možemo koristiti, stoga svakako vam preporučujemo pogledati koji su to sve elementi dostupni na službenim stranicama. Naše preporuke su svakako uzeti senzore vode i dima kojima ćemo nadzirati moguće poplave ili požare. Potom neizostavni dio su senzori za vrata i prozore kojima ćemo nadzirati što je otvoreno ili zatvoreno, odnosno ima li tko namjeru neovlašteno ući. Senzor pokreta kao jedan od esencijalnih dodataka javit će gdje postoje kretnje, a sve skupa zaokružit ćemo sirenom koja će oglasiti alarm u slučaju nužde.

Gigaset Smart Home pruža zaista impresivnu kolekciju elemenata koje možemo koristiti
Gigaset Smart Home pruža zaista impresivnu kolekciju elemenata koje možemo koristiti
Gigaset Smart Home pruža zaista impresivnu kolekciju elemenata koje možemo koristiti

Kamera, snimaj

Poseban dio Gigaset Smart Home sustava čine pametne kamere. Gigaset Smart Home sustav nudi izbor kamera za interijer, ali i za van. Unutarnja kamera je malena te se povezuje potpuno bežično na sustav. Kamera ima sposobnost detektirati pokret, a podržava i noćno snimanje. Vanjskim kamerama naziva Gigaset outdoor camera zaokružujemo u potpunosti nadzor našeg pametnog doma. Kamere odišu visokom kvalitetom i profesionalnom izradom, a također podržavaju bežično povezivanje. Kamere imaju detekciju pokreta tako da kada želite možete uvijek biti obaviješteni kada se netko kreće oko vašeg doma. Noćni režim rada omogućava kristalno čist pogled i u mraku do 15 metara udaljenosti. Gigaset Smart Home sustav pomoću aplikacije moguće je konfigurirati sukladno vlastitim željama. Primjerice, moguće je uzeti pretplatu s mogućnošću snimanja video zapisa i spremanja u oblak. Bez obzira kako sustav konfigurirali, budite sigurni da je vaš dom u sigurnim 'rukama' uz Gigaset Smart Home.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.