| | | |

Vienna Comic Con 16 u prostorijama bečkog velesajama 19. i 20. studenog 2016.

Pin It

U okviru sajama po prvi će se puta održati i Video Con Vienna koji će okupiti najistaknutije austrijske i njemačke video blogere nove selfie generacijeU okviru sajama po prvi će se puta održati i Video Con Vienna koji će okupiti najistaknutije austrijske i njemačke video blogere nove selfie generacije

Najveći austrijski sajam stripa Vienna Comic Con 16 održat će se od 19. do 20. studenog ove godine u prostorijama bečkog velesajma „Messe Wien“

Cijeli će se vikend sve vrtjeti oko stripova, mangi, igrica i YouTube zvijezda. Program sajma obuhvaća mnogobrojne radionice, susrete s poznatim osobama iz svijeta stripa i igara, natjecanja, a jedna od najzanimljivijih točaka programa je zasigurno i „Jedi Academy“, čiji će se sudionici okušati u borbi laserskih mačeva.

Među gostima sajama naći će se mnogobrojni velikani fantasy filmova kao što su Mark Pellegrino iz serije Izgubljeni, Billy Boyd iz Gospodara prstenova te Gemma Whelan i Kristian Nairn iz Igara prijestolja. No posjetitelje očekuju i susreti s ilustratorima poznatih stripova tvrtke Marvel Comicsa ili stripa „Lucy Luke“ koji će zainteresiranima odati male tajne svoga posla.

Jedna od glavnih zanimljivosti sajma je i VIECC Championship of Cosplay. Riječ je o japanskom trendu prerušavanja koji je od početka 90-ih godina prošlog stoljeća sve popularniji diljem svijeta. Sudionici se pri tom kostimiraju u super junake iz svojih omiljenih stripova, a samo najuvjerljiviji i pobjeđuju.

U okviru sajama po prvi će se puta održati i Video Con Vienna koji će okupiti najistaknutije austrijske i njemačke video blogere nove selfie generacije. Cijene ulaznica za bečki sajam se ovisno o paketu kreću od 28 do 179 eura.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675