| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Schneider Electric vodeći proizvođač sustava za upravljanje energijom u zgradama - CroPC.net

Schneider Electric vodeći proizvođač sustava za upravljanje energijom u zgradama

Schneider Electric je prvi među petnaest tvrtki koje su pokazale iznimne rezultate u razvoju rješenja na tržištu inteligentnih sustava za upravljanje energijom

Tvrtka Schneider Electric proglašena je liderom na tržištu sustava za upravljanje energijom (Building Energy Management Systems - BEMS) u izvještaju Navigant Research Leaderboard Report

Već drugu godinu zaredom Schneider Electric postigao je najviši rezultat u kategorijama strategije i izvrsnosti izvedbe u području rješenja za inteligentno upravljanje energijom u zgradama. Schneider Electric je prvi među petnaest tvrtki koje su pokazale iznimne rezultate u razvoju rješenja na tržištu inteligentnih sustava za upravljanje energijom.

Schneider Electric rješenje SmartStruxure, utemeljeno na softveru StruxureWare Building Operation, istaknulo se svojim naprednim analitičkim funkcionalnostima koje omogućavaju gradnju inteligentnih zgrada i optimizaciju upravljanja energijom:

  • Rješenje SmartStruxure utemeljeno je na sveobuhvatnim inovacijama koje vlasnicima zgrada i domarima omogućuju maksimaliziranje učinkovitosti zgrada.
  • Smanjuje operativne troškove zgrade tijekom njenog čitavog životnog ciklusa, integrirajući inženjerske vještine, povezujući hardver, softver, te instalacije u smjeru poboljšanja energetske učinkovitosti zgrade i optimizacije troškova upravljanja.
  • Integrirana platforma SmartStruxure uspostavlja jedinstven sustav nadzora i upravljanja potrošnjom energije. Bolju kontrolu troškova i kvalitetnije upravljanje energijom postiže analizom podataka o distribuciji i potrošnji energije za grijanje i provjetravanje te potrošnji energije koju koriste HVAC uredjaji (Heating, ventilation and air conditioning), kao i potrošnji energije za rasvjetu te protupožarni nadzor.
Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675