| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Više od 5 tisuća pravih sneakerheadova i ljubitelja hip hopa posjetilo prvi SNEAKEROOM festival u Zagrebu - CroPC.net

Više od 5 tisuća pravih sneakerheadova i ljubitelja hip hopa posjetilo prvi SNEAKEROOM festival u Zagrebu

Prvi Sneakeroom, prema riječima posjetitelja, ali i organizatora, bio je i bolji od očekivanog što je, svakako, sjajan vjetar u leđa za sljedeće izdanje

Više od 5 tisuća posjetitelja ovog je vikenda posjetilo Sneakeroom – prvi hrvatski festival tenisica i ulične kulture powered by Shooster & NOSS

Zagrebački Studentski Centar, u kojem se od 10 sati ujutro u subotu, 11. svibnja, održavao Sneakeroom bio je mjesto kamo su dolazili posjetitelji gotovo svih dobnih skupina zainteresirani za kolekcije rijetkih primjeraka tenisica pravih sneakerheadova kao što su svjetski poznati DJ Umek te Croatian Style – Andre Ljuština. Njih dvojica su skupa s Yeezy Busta, momkom koji vješto prepoznaje lažne tenisice te još vještije skriva svoje lice,  popričali o svojim kolekcijama, predstavili ih te se družili s posjetiteljima.

Kolekcije tenisica predstavili su i strastveni sneaker kolekcionari  iz Austrije, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Osim toga, na cjelodnevnom događanju posjetitelji su uživali u glazbi DJ-eva Fresh Island Festivala, mogli su pogledati i kupiti primjerke najnovijih kolekcija tenisica te odjevnih predmeta partnera festivala Shoostera i NOSS-a te brendova – adidas, Reebok, Saucony i Converse.

U opuštenoj atmosferi, uz glazbu stranih i domaćih DJ-a, street artisti Graffita na Gradele oslikavali su drvene instalacije, Sleepwalkingz Crew & Spread the Culture bili su odgovorni za sjajne plesne performanse i battleove koje je publika s oduševljenjem pratila.

Večernji koncert okupio je više od 2.5 tisuće pravih ljubitelja hip-hopa koji su u SC došli uživati u izvedbama Vojka V, dečki iz Krankšvestera, Stoke, Bolesne braće, Bad Copyja, Dregermajstera i Buntaija.

Prvi Sneakeroom, prema riječima posjetitelja, ali i organizatora, bio je i bolji od očekivanog što je, svakako, sjajan vjetar u leđa za sljedeće izdanje.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675