| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Nadav Kander nagrađen za izuzetan doprinos fotografiji na Sony World Photography Awards 2019 - CroPC.net

Nadav Kander nagrađen za izuzetan doprinos fotografiji na Sony World Photography Awards 2019

Izdanje knjige Sony World Photography Awards za 2019. godinu također će uključiti novi esej o umjetnikovom radu od Davida Campanya, kao i poseban izbor fotografija

Svjetska organizacija za fotografiju objavila je da je umjetnik Nadav Kander dobitnik prestižne Nagrade za izuzetan doprinos fotografiji na Sony World Photography Awards 2019.

Umjetniku će priznanje biti uručeno na ceremoniji u Londonu 17. travnja 2019. godine, zbog njegove svestranosti i značajnog utjecaja na fotografiju. Radovi ovog umjetnika bit će predstavljeni u okviru izložbe Sony World Photography Awards 2019 u galerijskom prostoru Somerset House u Londonu od 18. travnja do 6. svibnja. Na izložbi će publika imati rijetku priliku vidjeti sedam različitih Kanderovih priznatih i manje poznatih djela na jednom mjestu, uključujući portrete, figuru, pejzaže i pokret.

Povodom otvaranja izložbe, u četvrtak, 18. travnja, bit će emitiran i razgovor s Nadavom Kanderom koga je intervjuirao William A. Ewing. Izdanje knjige Sony World Photography Awards za 2019. godinu također će uključiti novi esej o umjetnikovom radu od Davida Campanya, kao i poseban izbor fotografija.

 „Biti dobitnik Nagrade za izuzetan doprinos fotografiji 2019. godine je veliko priznanje, jer to na neki način mene predstavlja kao inspiraciju i mislim da nema većeg komplimenta od toga. Čast mi je što sam u društvu prethodnih dobitnika nagrade, a ukoliko sam inspirirao ljude da kopaju dublje i autentično fotografiraju, onda sam dvostruko počašćen. Također bih želio zahvaliti tvrtki Sony i Svjetskoj organizaciji za fotografiju na ovom natjecanju, koje je zaista veoma velikodušno“, rekao je Nadav Kander o nagradi.

 

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675