| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Whisky Fair Zagreb proslavit će 5. rođendan s oko 3000 ljubitelja whiskyja - CroPC.net

Whisky Fair Zagreb proslavit će 5. rođendan s oko 3000 ljubitelja whiskyja

Najveći hrvatski whisky sajam u Plaza Event Centru će 8. i 9. veljače zajedno s oko 3000 posjetitelja proslaviti svoj peti rođendan

Svi oni koji vole whisky već petu godinu zaredom čekaju početak veljače da bi imali priliku uživati u vrhunskim whiskyjima u dobrom društvu na zagrebačkom Whisky Fairu

Najveći hrvatski whisky sajam u Plaza Event Centru će 8. i 9. veljače zajedno s oko 3000 posjetitelja proslaviti svoj peti rođendan. Vodeći proizvođači i uvoznici ponudit će više od 150 vrsta whiskyja, a o njemu će najbrži zainteresirani moći više naučiti i na radionicama i masterclass radionicama. Za željne nezaboravnog iskustva vrata će otvoriti najbolje čuvana tajna sajma, VIP Trezor, a u goste stiže i gin. Posjetitelji ove godine mogu očekivati 10-ak whiskyja koji se ne mogu nabaviti u Hrvatskoj te neke limitirane serije čije primjerke će moći kupiti isključivo na sajmu.

Koncept sajma svakom posjetitelju omogućava da osmisli svoj „program“ – može se odlučiti cijelo vrijeme provesti u glavnoj dvorani Kornati i obići baš sve izložbene prostore proizvođača i uvoznika whiskyja te redom isprobavati fantastične whiskyje i sudjelovati u raznim zabavnim aktivnostima i aktivacijama. U ponudi će biti brojni škotski, irski, kanadski, američki i japanski whiskyji, a mogu se očekivati i neka iznenađenja. Na Whisky šanku posjetitelje će dočekati neki ekskluzivni whiskyji koje nije moguće nabaviti u Hrvatskoj, a svi whiskyji bit će u ponudi po posebnim sajamskim cijenama, a većina će se moći kupiti i na boce. Neki posebno poželjni brendovi naći će se i na Whisky aukciji otvorenih boca u subotu od 22:00 sata, što je za ljubitelje idealna prilika da se nadmeću za whisky koji već dugo žele imati u svojoj kolekciji. U glavnoj dvorani moći će se pronaći i Gin corner u kojem će se vrhunski ginovi posluživati u raznim kombinacijama s tonikom.

Žednima novih znanja na su raspolaganju edukativne radionice i masterclass radionice na kojima se može naučiti o više o zavodljivom svijetu whiskyja, kako uživati u whiskyju i razlikovati razne varijante te isprobati neke posebne boce. U ponudi će se ponovo naći najpopularnija sajamska radionica Uvod u škotski whisky, koja je redovno rasprodana već u pretprodaji. „Obavezno štivo“ za ljubitelje škotskih whiskyja (i one koji će to nakon radionice sigurno postati) nudi priču o tome kako nastaje whisky, o razlici između single maltova i blendova te ono najvažnije – kako uživati u whiskyju. Masterclass radionica Veličina (ni)je bitna – Whisky forenzičari 2 bavit će se dozrijevanjem whiskyja u malim bačvama, kontroverznom temom u whisky svijetu u kojem postoji vjerovanje da whisky u malim bačvama brže dozrijeva. Pedantnim forenzičkim pristupom voditelj radionice Dario Grabarić i sudionici probat će saznati istinu testirajući 3 standardna i 3 specijalna izdanja koja su dozrijevala u malim bačvama. Broj ulaznica za radionice je ograničen i brzo nestaju pa ih najbolje je nabaviti u pretprodaji online. U cijenu ulaznice za radionicu uključena je i ulaznica za sajam. 

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675