Einhell

Coca-Cola predstavlja Real Magic, novu globalnu platformu

Nova platforma predstavlja osvježenje glavne poruke Coca-Cole, a to je ujediniti i uzdignuti ljude svaki dan, što je posebno važno u svijetu u kojem danas živimo
Nova platforma predstavlja osvježenje glavne poruke Coca-Cole, a to je ujediniti i uzdignuti ljude svaki dan, što je posebno važno u svijetu u kojem danas živimo
Nova platforma predstavlja osvježenje glavne poruke Coca-Cole, a to je ujediniti i uzdignuti ljude svaki dan, što je posebno važno u svijetu u kojem danas živimo

Coca-Cola je predstavila novu globalnu marketinšku filozofiju i platformu pod nazivom Real Magic, koja poziva sve da slave pravu čaroliju čovječanstva

Nova platforma predstavlja osvježenje glavne poruke Coca-Cole, a to je ujediniti i uzdignuti ljude svaki dan, što je posebno važno u svijetu u kojem danas živimo. Platforma je izgrađena na temelju lekcija naučenih u posljednjih 18 mjeseci; da možemo pronaći čaroliju svuda oko nas kada se okupimo u neočekivanim trenucima koji svakodnevicu uzdižu u izvanredno. Također, nova platforma prepoznaje i mnoge proturječnosti koje nove generacije doživljavaju dok pokušavaju pronaći sklad i ljudsku povezanost u virtualnom i podijeljenom svijetu.

„Coca-Cola je brend definiran dihotomijom: skromna, ali legendarna; autentična, ali tajnovita; stvarna, ali čarobna,“ rekao je Manolo Arroyo, glavni direktor za marketing, The Coca-Cola Company. Filozofija iza platforme Real Magic je ukorijenjena u uvjerenju kako dihotomije mogu svijet učiniti zanimljivijim, to je svijet izvanrednih ljudi, neočekivanih prilika i predivnih trenutaka. Istovremeno, utjelovljuje duh Coca-Cole: stvarni okus, koji je neopisiv, jedinstven, uz dodir prave čarolije”.

Real Magic označava prvu novu globalnu marketinšku platformu za Coca-Colu od 2016. godine i predstavlja se zajedno s osvježenim vizualnim identitetom Coca-Cole, kao i novom perspektivom logotipa Coca-Cole. Inspiriran značenjem jedinstvene Coca-Cola ambalaže, logotip „Hug“ u svojem naručju drži zakrivljeni Coca-Cola zaštitni znak na etiketama boca i limenki. Ovaj će „zagrljaj“ vizualno obgrliti i uokviriti magične trenutke niza komunikacijskih aktivnosti Coca-Cole.

Coca-Cola surađuje s umjetnicima, fotografima i ilustratorima na oživljavanju koncepta Real Magic kroz zagrljaj logotipa „Hug“. Kroz svoju posebnu i nefiltriranu perspektivu, oživjet će trenutke svakodnevne čarolije na načine koji su uključivi i kolektivni, ali ujedno individualni i izražajni. Partneri u dizajnu uključuju Wieden+Kennedy London, KnownUnknown i Kenyon Weston.

"Real Magic nije samo slogan ili jednokratna kampanja: to je dugoročna filozofija i uvjerenje koje će usmjeravati marketing i komunikacije diljem Coca-Cola brenda", rekao je Arroyo.

Real Magic lansira novu kampanju pod nazivom „One Coke Away From Each Other“. Spajajući stvarni i virtualni svijet, „One Coke Away From Each Other“ metafora je koja predstavlja uvjerenje da je ono što nas ujedinjuje veće od onoga što nas razdvaja i slavi našu zajedničku ljudskost. Film, koji je predstavljen 27. rujna, pita se što bi bilo kada bi Coca-Cola, kao simbol zajedništva, mogla premostiti svemire za koje se mislilo da su odvojeni kako bi stvorili pravu čaroliju- Real Magic. U filmu također sudjeluju tri poznata gamera: DJ Alan Walker, Aerial Powers iz Team Liquida i AverageJonas.

Kampanja „One Coke Away From Each Other“ nastala je kao plod suradnje Coca-Cole s  oglašivačkom agencijom BETC London, a svoj doprinos dali su i renomirani redatelj Daniel Wolfe te agencija Mathematic, specijalizirana za gaming i specijalne efekte.

„U konačnici, kroz platformu Real Magic želimo uključiti ljude na drugačiji način, kroz ekosustav posebnih iskustava s kojima se pojedinci mogu poistovjetiti i smatrati ih osobnima“, rekao je Arroyo. „One Coke Away From Each Other”, je stvorena od strane i za zajednicu koja zahtijeva nešto drugačije od onoga što smo naviknuti očekivati od Coca-Cole. U razvoju ove kampanje surađivali smo s najboljim umjetnicima, gamerima, Twitch zajednicom i ostalima kako bismo svi pronašli svoje mjesto u stvarnosti koja je potpuno drugačija od svega što smo dosad poznavali. To je izuzetno uzbudljivo”.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: AvalonTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.