| | | | |

powered_by_lenovo_2020 AGENCY04 proslavila 5. rođendan i najavila edukacije za IT tvrtke i pojedince - CroPC.net

AGENCY04 proslavila 5. rođendan i najavila edukacije za IT tvrtke i pojedince

Na kvaliteti same edukacije daju i sami predavači, redom iskusni stručnjaci iz AGENCY04  koji rade na projektima s velikim stranim i domaćim klijentima, kao što su Strabag, Amplexor, A1, Iskon internet...

AGENCY04, proslavila je peti rođendan tako da je svoje zaposlenike odvela na veliki teambuilding na Brijune, dvodnevni teambuilding organiziran je kroz natjecanje u istraživanju otočja nakon čega je održana i velika večernja zabava u povodu pete godišnjice

„Kada smo prije 5 godina startali, nisam ni sanjao da će nas biti ovoliko. Zahvalio bih se svima jer ste ulagali u sebe, svoj rad, ali prije svega dali povjerenje nama kao tvrtki i gradili s nama ovu lijepu priču koja nas je i dovela na ove krasne Brijune”, izjavio je CEO AGENCY04, Domagoj Madunić, te nastavio: "Ono čemu se mogu nadati je da ćemo se svi mi koji smo danas tu družiti i za pet godina, a ne usuđujem se ni misliti koliko će nas tada biti. Veselim se nadolazećem razdoblju”, zaključio je.

Podsjetimo, AGENCY04 izrazito ulaže u obrazovanje svojih zaposlenika i mladih te su se tako na ovogodišnju Ljetnu školu prijavila čak 582 studenta. No to nije kraj aktivnosti ove tvrtke čijih je preko 80% izdanih računa u stranoj valuti.  Učenje u IT sektoru u današnje vrijeme nije jednokratni postupak. Tehnologije, alat i procesi razvijaju se tako brzo da je stalno nadograđivanje znanja kontinuirana nužnost. Mnoge tvrtke suočavaju se s izazovom kako da njihovu zaposlenici prate te konstantne promjene. Upravo zbog toga, AGENCY04 pokreće edukacije za IT sektor primarno namijenjene tvrtkama koje žele uložiti u dodatne edukacije i znanje svojih zaposlenika.

Na kvaliteti same edukacije daju i sami predavači, redom iskusni stručnjaci iz AGENCY04  koji rade na projektima s velikim stranim i domaćim klijentima, kao što su Strabag, Amplexor, A1, Iskon internet... Edukacija uključuje 12 tečajeva u kojima će se moći naučiti i nadograditi znanje od svemu, od Agilea i Scruma pa do osnova React i Angular frameworka, Android te iOS developmenta.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675