| | | |

Delmerion započeo suradnju s agencijom BOLD PR

Pin It

Delmerion je prisutan na hrvatskom tržištu od 2012.Delmerion je prisutan na hrvatskom tržištu od 2012.

Delmerion, jedan od vodećih dobavljača proizvoda za njegu kože, kose i oralne higijene započeo je suradnju s agencijom BOLD PR na hrvatskom tržištu

Agencija je prepoznata od strane Delmeriona kao ravnopravan partner koji tvrtki može pružiti cjelokupna komunikacijska rješenja. BOLD PR će tako biti zadužen za strategiju, planiranje i provedbu komunikacijskih i marketinških aktivnosti tvrtke čija je vizija biti kultni dio svakodnevne osobne njege svakog pojedinca.

Delmerion je prisutan na hrvatskom tržištu od 2012., a njegovim posredstvom potrošačima su ušli u živote kozmetički brendovi Apivita i dr. brandt. Nedavno je Delmerion dobio i zastupništvo za  MARVIS, svjetski priznati talijanski brend pasti za zube.

"Izrazito me veseli novo poglavlje u poslovanju pred kojim se našao Delmerion. Širenjem portfelja brendova koje zastupamo, pojavila se i pojačana potreba za komunikacijskim aktivnostima. U agenciji BOLD PR smo prepoznali tim koji dijeli iste vrijednosti i strast za vrhunskim brendovima koje njegujemu u Delmerionu. Zajedničkim naporima radit ćemo na implementaciji naših kampanja, kako bismo osnažili poziciju na tržištu, izjavila je Meri Delić, generalna menadžerica i vlasnica Delmeriona."

Delmerion je još jedan u nizu klijenata kojim je agencija BOLD PR osnažila svoj portfelj renomiranih brendova.

"Ponosni smo i sretni što je Delmerion u nama prepoznao partnera koji će im pomoći u pozicioniranju u komunikacijskom smislu i s kojim ćemo zajednički raditi na zanimljivim i inspirativnim projektima, izjavio je Daniel Hajden, direktor agencije BOLD PR." 

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675