| | | |

Panasonic ponovno potvrdio svoju posvećenost traganju za najboljom televizijskom slikom

Pin It

Panasonic postavlja najviše standarde kada je posrijedi kvaliteta slikePanasonic postavlja najviše standarde kada je posrijedi kvaliteta slike

Panasonic je na IFA sajmu predstavio OLED prototip koji nagovještava sljedeći ključni korak u razvoju TV tehnologija

Oslanjajući se na know-how u polju kvalitete televizijske slike, kao i na najnovije tehnologije za obradu slike, Panasonic osvaja nove granice kada je riječ o OLED slici. Štoviše, Panasonic je napravio i korak više od granice koju je uspostavio s vrhunskim modelom CZ950.

Panasonic postavlja najviše standarde kada je posrijedi kvaliteta slike. Ranije ove godine to je potvrđeno i brojim 'reference' recenzijama proizvoda kompanije. Panasonic je tako postao prvi proizvođač televizora na svijetu koji je pobrao kritičke hvalospjeve i preporuke u čak tri različite kategorije tehnologija ekrana - radi se, dakako, o plazma, OLED i LCD televizorima. Panasonic ostaje posvećen oblikovanju budućnosti televizije te već radi na razvijanju novog OLED modela za kojeg očekuje također samo najpozitivnije kritike. Ipak, kako kompanija gleda prema naprijed, ona se istovremeno osvrće i na prijašnja iskustva i znanja u razvijanju TV tehnologija, sigurna kako će takav način rada njezinim proizvodima osigurati još više 'reference' recenzija.

U svijetu recenzija televizora poznato je kako 'reference' status nekog proizvoda predstavlja najveće priznanje za njegovog proizvođača. Drugim riječima, jednom kada je određenom modelu dodijeljen 'reference' status, to znači da on isporučuje najbolju moguću kvalitetu slike na tržištu i da se, nakon toga, u odnosu spram njegovih parametara ocjenjuju i vrednuju svi ostali televizori.

Panasonic je danas prepoznat među ljubiteljima kućnih kina kao ime koje je garancija izvanredne kvalitete slike, zahvaljujući prvenstveno svome dugogodišnjem radu i favoriziranju plazma tehnologije. Tijekom godina, Panasonicovi proizvodi dobili su mnogo 'reference' recenzija, a taj je trend svoj vrhunac doživio s televizorima iz ZT i VT serije. Riječ je o posljednjoj liniji televizora koja je plasirana na europsko tržište 2013. godine i koja ja razvila nove standarde kada je riječ o kvaliteti slike, kao što su, primjerice, Red Phosphor tehnologija za bolju reprodukciju boja ili Focused Field Drive (3000Hz) tehnologija za jasan prikaz pokreta.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675