| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Povodom Eura Mikronis daje 10% popusta na LED televizore - CroPC.net

Povodom Eura Mikronis daje 10% popusta na LED televizore

Prvenstvo će mnogi pratiti iz udobnosti svojih domova, pa ne trebaju izgovor da bi kupili novi televizor

Prvenstvo će mnogi pratiti iz udobnosti svojih domova, pa ne trebaju izgovor da bi kupili novi televizor

Uzbuđenje radi Europskog nogometnog prvenstva je počelo, a praćenje utakmica, pogotovo onih hrvatske reprezentacije, najljepše je u dobrom društvu i ispred vrhunskog TV ekrana

Prvenstvo će mnogi pratiti iz udobnosti svojih domova, pa ne trebaju izgovor da bi kupili novi televizor. LED tehnologija štedi energiju, a Mikronis nudi odličan popust na sedam LED televizora vrhunskih proizvođača Philips i LG – za dodatno uživanje u nogometnom navijanju!

Čak sedam modela LED televizora u trgovinama Mikronis sniženo je za 10%. Tu je vrhunski dizajnirani model Philips 32PHK4100/12 s nevjerojatnim funkcionalnostima po cijeni od samo 1649,00kn kuna s popustom. Isprobajte njegovu odliku Ambilight, tehnologiju kojom se pozadinsko osvjetljenje raspršuje oko televizora i time sliku na HD TV-u čini manje napornom za oko – i upečatljivijom. Ovaj model nudi i opciju Digital Crystal Clear – skup tehnologija koje će automatski podesiti i poboljšati svaku sliku, bilo da se radi o vijestima, sapunici ili onom najvažnijem: nogometnoj utakmici. Zatim, tu je Perfect Motion Rate – digitalna tehnologija koja uglađuje neoštre slike koje se pojavljuju kod brze izmjene scena – što je važno kod prijenosa nogometne utakmice.

U ponudi su i brojni drugi modeli.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675