Huawei
Featured

Telemach Hrvatska lansirao novi EON Video klub s najvećim izborom sadržaja na zahtjev

Telemach Hrvatska je dodatno obogatio ponudu, dodavši više sadržaja u EON TV Full pakete, uključujući CineStar Premiere 1 i 2 kanale, kao i CineStar Premiere i Pickbox NOW u EON Video klub
Telemach Hrvatska je dodatno obogatio ponudu, dodavši više sadržaja u EON TV Full pakete, uključujući CineStar Premiere 1 i 2 kanale, kao i CineStar Premiere i Pickbox NOW u EON Video klub
Telemach Hrvatska je dodatno obogatio ponudu, dodavši više sadržaja u EON TV Full pakete, uključujući CineStar Premiere 1 i 2 kanale, kao i CineStar Premiere i Pickbox NOW u EON Video klub

Telemach Hrvatska najavio je lansiranje svoje nove usluge u jugoistočnoj Europi, EON Video klub na PayTV platformi EON TV, donoseći u Hrvatsku jedinstvenu zabavu na zahtjev

S više od 25.000 filmova, serija i dokumentaraca, EON Video klub se može pohvaliti najvećom i najsadržajnijom videotekom dostupnom svim korisnicima EON-a, s modernim i inovativnim sučeljem, prijedlozima preporuka, personaliziranim odabirom sadržaja i mogućnosti preuzimanja sadržaja za gledanje izvan mreže. Sve to je dostupno sada svim korisnicima EON-a.

EON Video klub uvodi redefiniran način na koji publika gleda i doživljava svoje omiljene filmove i serije. Ova je usluga osmišljena kako bi omogućila najgledaniji sadržaj prema trendu, žanru i raspoloženju te odgovorila na preferencije svakog gledatelja, nudeći pri tome odabrani izbor sadržaja koji svaku filmsku večer pretvara u jedinstveni događaj.

Nova mogućnost preuzimanja sadržaja pretplatnicima omogućava da uživaju u svojim omiljenim emisijama i filmovima izvan mreže, pružajući vrhunsku zabavu na mobilnim uređajima bilo kada, bilo gdje. Razvijen od strane United Clouda, vrhunskog centra za istraživanje i razvoj United Grupe, EON nastavlja nuditi nagrađivano korisničko sučelje s naprednim funkcijama poput profila za djecu i praćenja sportskih statistika.

Od svog lansiranja, pretplatnička baza EON platforme koja se može koristiti preko bilo koje širokopojasne mreže u Hrvatskoj, kontinuirano raste, što pokazuje predanost Telemacha pružanju iznimne TV usluge. Zajedno sa značajnim ulaganjima u optičku mrežu, Telemach osigurava najveću kvalitetu TV i internetske usluge u Hrvatskoj, povezujući najbolju tehnologiju dostupnu danas za neusporedivo iskustvo gledanja.

Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha, naglašava: "Cilj nam je obogatiti hrvatske domove vrhunskom zabavom i povezivosti, fokusirajući se na pružanje najboljeg korisničkog iskustva uz najveću vrijednost. Naša strategija u kojoj korisnika stavljamo na prvo mjesto te kontinuirana ulaganja u tehnologiju i sadržaj odražavaju našu usmjerenost ka izvrsnosti i inovativnosti."

Damir Vrsajković, izvršni direktor razvoja proizvoda u Telemachu, dodaje: "Pokretanje EON Video kluba označava značajnu prekretnicu u kućnoj zabavi, odražavajući našu predanost poboljšanju iskustva gledanja. Naša opsežna videoteka sadržaja i inovativne značajke ukazuju na našu predanost pružanju iznimnih opcija za zabavu."

Kako bi proslavio ovu prekretnicu, Telemach Hrvatska je dodatno obogatio ponudu, dodavši više sadržaja u EON TV Full pakete, uključujući CineStar Premiere 1 i 2 kanale, kao i CineStar Premiere i Pickbox NOW u EON Video klub. Ovo proširenje naglašava strateško opredjeljenje kompanije pružanju neusporedive vrijednosti i praktičnosti korisnicima, osiguravajući im pristup širokom rasponu vrhunskog sadržaja.

Dodatno, Telemach je za prvih 3000 korisnika EON Trio Full paketa omogućio HBO besplatno 30 dana, dodajući još veću vrijednost ovom iznimnom paketu zabave. Također, pretplatnici EON Trio Premium imaju opciju dodavanja još jednog EON Smart Boxa besplatno u trajanju od 24 mjeseca, poboljšavajući besprijekorno iskustvo gledanja na više ekrana u svom domu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.