Kompare
Featured

Rukometna Bundesliga od ove sezone na Sport Klubu

Bundesliga je najjače nacionalno rukometno prvenstvo u Europi, prema službenoj ljestvici EHF-a
Bundesliga je najjače nacionalno rukometno prvenstvo u Europi, prema službenoj ljestvici EHF-a
Bundesliga je najjače nacionalno rukometno prvenstvo u Europi, prema službenoj ljestvici EHF-a

United Media i njemačka rukometna Bundesliga potpisali su višegodišnji ugovor o ekskluzivnim pravima prijenosa utakmica najjače njemačke rukometne lige na kanalima Sport Kluba u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crne Gore i Sjeverne Makedonije

Gledatelji Sport Kluba imat će priliku u izravnim prijenosima pratiti tri najatraktivnije utakmice bundesligaškog kola, kao i kompletan DHB kup i superkup, u svakom kolu, tijekom 34 tjedna koliko sezona traje.

Riječ je o natjecanju iz kojeg dolaze aktualni europski prvak, osvajač EHF Lige prvaka - Magdeburg, kao i pobjednik drugog ranga europskog natjecanja - EHF Europske lige - Fuhse iz Berlina i odakle dolaze europski velikani poput Kiela, koji će u novoj sezoni braniti naslov prvaka Bundeslige, Flensburg, Lemgo, Rhine-Neckar, Gummersbach i drugi.

Bundesliga je najjače nacionalno rukometno prvenstvo u Europi, prema službenoj ljestvici EHF-a. Liga je to iz koje će se ove sezone dvije momčadi natjecati u Ligi prvaka (Magdeburg i Kiel), a iz koje su tri momčadi prošle sezone nastupile u Europskoj ligi (Fuhse, Flensburg i Frisch Göppingen).

 “Mi smo televizija koja je uvijek imala najviše aspiracija kada je u pitanju rukomet. U proteklih 17 godina Sport Klub je davao veliki značaj ovom sportu kroz izravne prijenose i veliko nam je zadovoljstvo što ćemo od ove sezone ponuditi najbolju domaću rukometnu ligu. Svakako, ljubitelji ovog sporta moći će uživati ​​u sjajnim duelima njemačkih i europskih velikana u svakom prvenstvenom kolu“, istaknuo je direktor Sport kluba Nemanja Simeunović.

Iz sjedišta njemačke rukometne Bundeslige izrazili su veliko zadovoljstvo partnerstvom sa Sport Klubom, s obzirom na veliku popularnost i pokrivenost u regiji koju ovaj TV kanal ima. Kako navode, većoj popularnosti samog natjecanja, klubova i igrača pridonijet će činjenica da će gledatelji iz svih šest zemalja regije u izravnim prijenosima moći pratiti vrhunski rukomet.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.