Lenovo
Featured

LG predstavo novi 272-inčni LG MAGNIT 8K Micro LED zaslon

Masivni 272-inčni LG MAGNIT 8K Micro LED (model LSAB007) debitirao je na ISE-u s displejom koji oduševljava i veličinom i kvalitetom slike
Masivni 272-inčni LG MAGNIT 8K Micro LED (model LSAB007) debitirao je na ISE-u s displejom koji oduševljava i veličinom i kvalitetom slike
Masivni 272-inčni LG MAGNIT 8K Micro LED (model LSAB007) debitirao je na ISE-u s displejom koji oduševljava i veličinom i kvalitetom slike

Cijeli asortiman LG-evih displej rješenja, uključujući Micro LED i LED displeje te prozirne OLED informacijske displeje, predstavljen je na sajmu Integrated Systems Europe (ISE) 2023 u Barceloni

Masivni 272-inčni LG MAGNIT 8K Micro LED (model LSAB007) debitirao je na ISE-u s displejom koji oduševljava i veličinom i kvalitetom slike. Ogroman Micro LED iskorištava milijune samoemitirajućih piksela mikrometarskih razmjera za stvaranje slika iznimne živosti i dubine, dok njegova 8K rezolucija (7680 x 4320) omogućuje iznimno oštre detalje.

LG MAGNIT 8K donosi impresivnu postojanost boja i širok kut gledanja. To izvanredno displej rješenje hipnotizirat će i očarati posjetitelje ekskluzivnim 8K snimkama koje bilježe ljepotu i veličanstvenost prirodnog svijeta. Svojom masivnošću i vrhunskom kvalitetom slike, LG MAGNIT izvrsno je rješenje za prikazivanje medijske umjetnosti u javnim prostorima i za korištenje u kontrolnim sobama zgrada, sobama za sastanke te korporativnim i hotelskim predvorjima.

LG-ev 8K Micro LED još je jedan spektakularan prizor za posjetitelje, koji se sinkronizira s 56 Transparent OLED Signage (model 55EW5G-V) displejom, ​​pokrivajući obje strane ulaza u LG-ev izložbeni prostor, kako bi stvorio nevjerojatno uranjajuće iskustvo medijske umjetnosti. Zadivljujući setup displeja posjetitelje „odvodi“ u čudesni svijet boja i vjernih živih slika.

Na sajmu će LG također po prvi put predstaviti i svoja rješenja za virtualne produkcijske studije. Virtualni produkcijski studio omogućuje kreatorima sadržaja da snimaju snimke uživo na potpuno digitalnoj pozadini, koja se stvara prikazivanjem virtualnog krajolika na nizu besprijekorno povezanih LED ekrana. LG i njegovi profesionalni partneri, uključujući Mo-Sys i ARRI, pokazat će posjetiteljima kako funkcionira virtualni produkcijski studio – i kako se može koristiti za zabavne aplikacije, kao što su film i TV te za korporativno interno emitiranje i predstavljanje LG-evih LED displeja i srodnih rješenja.

Floating CUBE LED
Floating CUBE LED
Floating CUBE LED

U središtu LG-evog izložbenog prostora nalazi se i privlačna Floating CUBE LED, LED skulptura koja kreativno kombinira četiri 2K LED displeja (model LSCB012). Utemeljena na Tensegrityju, strukturnom principu tenzijske cjelovitosti, CUBE predstavlja upečatljivu trodimenzionalnu anamorfnu digitalnu umjetnost koja se kreće i teče po površinama displeja. LG-evi LED displeji finog nagiba pružaju realističnu kvalitetu slike, dok besprijekoran kutni dizajn CUBE-a od 90 stupnjeva poboljšava osjećaj gledanja stvarnih, 3D objekata unutar stvarnog, fizičkog prostora.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.