| | | |

powered_by_lenovo_2020 Odlučujuća utakmica Dinama i Rosenborga za Ligu prvaka ekskluzivno na PlanetSportu - CroPC.net

Odlučujuća utakmica Dinama i Rosenborga za Ligu prvaka ekskluzivno na PlanetSportu

Studio PlanetSporta najsuvremeniji je virtualni studio u regiji koji je prvi na tržištu uveo AR tehnologiju (tehnologija proširene stvarnosti) kako bi gledateljima omogućili najbolji mogući doživljaj praćenja vrhunskih nogometnih predstava

Nakon što je Dinamo pobijedio Ferencvaroš, posljednja prepreka na putu za natjecanje u UEFA Ligi prvaka je norveški prvak Rosenborg

Zadnji ispit koji će Bjeličini igrači morati položiti bit će 27. kolovoza u Trondheimu. Hoće li Dinamo uspjeti proći Rosenborg te izboriti sudjelovanje u elitnom natjecanju rezerviranom za najbolje klubove Europe, svi korisnici A1 TV i XPLORE TV usluga moći će gledati potpuno besplatno u okviru Osnovnog paketa TV programa na PlanetSport Promo kanalu. Utakmica će se prenositi u HD kvaliteti, dok će iz studija PlanetSporta analizirati stručni komentatori predvođeni legendarnim dvojcem Joškom Jeličićem i Stipom Pletikosom.

I ove godine PlanetSport utorkom i srijedom donosi izravne prijenose UEFA Lige prvaka, najgledanijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu. 120 utakmica uživo bit će dostupno u HD kvaliteti putem A1 optičke mreže koja je dostupna u više od 530 tisuća kućanstva u 50 hrvatskih gradova.  A1 Hrvatska nositelj je prava i za 200 sati dodatnog sadržaja Lige prvaka poput sažetaka i magazina.

Uz Ligu prvaka na PlanetSportu možete gledati vaterpolsku reprezentaciju, 1. vaterpolsku ligu i Kup, hrvatsku rukometnu Premijer ligu i Kup, poljsku nogometnu ligu, 1. španjolsku rukometnu ligu, 1. španjolsku futsal ligu, te uživati u američkom sportu poput MLB- a (Major League Baseball) te američke sveučilišne košarke kao i sveučilišnog američkog nogometa. Specijalno za PlanetSport i ove sezone tri nova, originalna TV formata radit će Robert Knjaz.

Studio PlanetSporta najsuvremeniji je virtualni studio u regiji koji je prvi na tržištu uveo AR tehnologiju (tehnologija proširene stvarnosti) kako bi gledateljima omogućili najbolji mogući doživljaj praćenja vrhunskih nogometnih predstava. Uz to, kombinira se realistična 3D tehnologija i najnaprednija virtualna TV grafika kako bi se prikazala najbolja moguća analitička rješenja u TV emisijama.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675