Njuškalo

Partnerstvo Hrvatskog Telekoma i PlugSurfinga

Korištenje aplikacije predstavljeno je danas na električnoj punionici u sklopu City Centra one West u Zagrebu
Korištenje aplikacije predstavljeno je danas na električnoj punionici u sklopu City Centra one West u Zagrebu
Korištenje aplikacije predstavljeno je danas na električnoj punionici u sklopu City Centra one West u Zagrebu

Hrvatski Telekom i međunarodna kompanija sa sjedištem u Berlinu PlugSurfing, potpisali su Ugovor o suradnji na zajedničkoj promociji e-mobilnosti diljem jadranske regije, kako bi pomoću PlugSurfing aplikacije omogućili europskim korisnicima električnih vozila pristup velikoj mreži punionica u Hrvatskoj, koju je izgradio HT, zajedno s partnerima

Korištenje aplikacije predstavljeno je danas na električnoj punionici u sklopu City Centra one West u Zagrebu. City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji je uveo punionice za električne automobile i to na sve tri svoje lokacije, dvije u Zagrebu i jednoj u Splitu.

Spajanje putem aplikacije PlugSurfing bit će do kraja srpnja moguće na svih 50 postaja Hrvatskog Telekoma, što će brojnim europskim turistima služiti kao dodatni poticaj da se upute u Hrvatsku svojim električnim vozilom. Vozačima su sva punjenja električnih vozila dostupna besplatno do kraja ove godine.

“Partnerstvo s PlugSurfing otvara cijelo novo područje mogućnosti u internacionalizaciji najveće mreže postaja za punjenje električnih vozila u Hrvatskoj – Puni.hr. Sretni smo što smo učinili ovaj povijesni korak zajedno s pravim pionirima e-mobilnosti, prijateljima iz PlugSurfing”, poručuju iz Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom je u protekle tri godine razvio najširu i u potpunosti spojenu nacionalnu mrežu električnih punionica u Hrvatskoj, čiji se popis nalazi na www.Puni.hr . Kako bi pružio uslugu koja je dostupna uvijek i svugdje u nacionalnoj i paneuropskoj mreži postaja za punjenje, razvio je i portfelj krajnjih korisničkih usluga, koji uključuje T-Charge SMS i T-Charge RFID.

“Sretni smo što partnerski radimo na boljem umrežavanju infrastrukture za punjenje električnih vozila, jer će na taj način brojnim korisnicima diljem Hrvatske i Europe jadranska regija biti još dostupnija. Svi PlugSurferi od sada mogu na godišnji u Hrvatsku i puniti svoja električna vozila“, ističu u PlugSurfing GmbH.

Upravo će PlugSurfing aplikacija omogućiti jednostavniji i brži pristup električnim punionicama diljem Hrvatske, što je dodatno poboljšati čitavo korisničko iskustvo.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.