A1
Featured

Veeam najavio integraciju s Oracleom

Veeam Software, tvrtka s inovativnim rješenjima za omogućavanje visoke dostupnosti modernih podatkovnih centara (Availability for the Modern Data Center), danas je najavila Veeam Explorer za Oracle

Među brojnim jedinstvenim funkcionalnostima za Oracle podršku, poput izrade sigurnosne kopije i oporavka Oracle podatkovnih baza na razini transakcije i preslike automatskog upravljanja diskovnim sustavima (image-based ASM), što je ujedno i prva takva opcija na tržištu, tvrtka je također najavila nekoliko dodatnih poboljšanja. Riječ je o poboljšanjima za velike tvrtke za Veeam Explorere za Microsoft Active Directory, Exchange, SharePoint i SQL Server.

Među tvrtkama, Oracle je prvi odabir za baze podataka i ima više od 400.000 korisnika, među kojima su njih 100 s Fortune 100 liste. Dodatak Veeam Explorera za Oracle odgovor je na zahtjeve korisnika koji žele naprednu podršku za Oracle, kako bi ispunili zahtjeve današnje sveprisutne potrebe za neprekinutim poslovanjem, odnosno Always-On Business.

Veeam već dugo nudi oporavak za Oracle i druge popularne aplikacije uz pomoć alata U-AIR (Universal Application Item Recovery). Sada u novoj verziji, Veeam Explorer za Oracle nudi znatno jednostavniji i snažniji oporavak, pridružujući se tako skupu Veeam Explorera koji su već razvijeni baš za Microsoft Active Directory, Exchange, SharePoint i SQL server.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.