Njuškalo
Featured

Samsung najavljuje novu i poboljšanu fitness narukvicu Galaxy Fit3

Samsung je predstavio novi Galaxy Fit3 pametni sat koji donosi naprednu tehnologiju praćenja zdravlja korisnika i potiče zdrave životne navike
Samsung je predstavio novi Galaxy Fit3 pametni sat koji donosi naprednu tehnologiju praćenja zdravlja korisnika i potiče zdrave životne navike
Samsung je predstavio novi Galaxy Fit3 pametni sat koji donosi naprednu tehnologiju praćenja zdravlja korisnika i potiče zdrave životne navike

Galaxy Fit3 najnoviji je nosivi uređaj tvrtke Samsung; napravljen od aluminija, s novim kućištem sa širim zaslonom, koji korisnicima omogućava praćenje podataka o njihovom zdravlju izravno sa zapešća, bilo da žele pratiti rezultate vježbanja ili provjeriti koliko su mirno spavali

Galaxy Fit3 dizajniran je s aluminijskim kućištem i 1,6-inčnim zaslonom, 45% širim od prethodnog modela, i korisnicima nudi lakši pregled ključnih informacija, samo jednim pogledom. Sat je lagan i udoban, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu; zahvaljujući bateriji koja traje do 13 dana, jednostavno se integrira u život pojedinca. Osim što je izdržljiv, sat je moguće personalizirati i učiniti stilski privlačnijim odabirom omiljenog dizajna, uz pomoć više od 100 unaprijed postavljenih predložaka prikaza informacija ili postavljanjem vlastitih fotografija kao pozadine. Narukvice je moguće jednostavno kombinirati i prilagoditi, kako bi se uskladile s osobnim stilom i svakodnevnim rutinama pojedinca, a sve uz pomoć pritiska na jedan gumb.

Prepoznajući važnost kvalitetnog sna, Samsung potiče korisnike da razumiju vlastite obrasce spavanja i izgrade zdravije navike s naprednim alatima za praćenje sna. Galaxy Fit3 udobno leži na ruci tijekom cijele noći i prati spavanje korisnika, a otkriva i hrkanje te nadzire razinu kisika u krvi, kako bi korisnicima pokazao bolji uvid u njihovo opće stanje. Na temelju individualnih navika spavanja, Galaxy Fit3 korisnicima pruža personalizirani Sleep Coaching sa značajnim uvidima koji im pomažu da bolje razumiju vlastiti san te uvedu zdravije promjene u svoj život.

Galaxy Fit3 omogućuje korisnicima da nadgledaju vlastite aktivnosti tijekom dana, potičući ih da ostanu motivirani za postizanje svojih ciljeva. Korisnici mogu pratiti više od 100 vrsta vježbi, bilo kada i bilo gdje, te lako pregledavati svoje zapise o vježbanju. Galaxy Fit3 ima ocjenu 5ATM i IP68 otpornost na vodu i prašinu, što znači da korisnici mogu uživati u aktivnostima na otvorenom u različitim okruženjima i vremenskim prilikama. Galaxy Fit3 pruža korisnicima dublje razumijevanje njihovog cjelokupnog zdravlja kroz obuhvaćanje zdravstvenih metrika koje uključuju broj otkucaja srca i razinu stresa.

Kako bi korisnicima pružio odgovarajuće sigurnosne značajke, Galaxy Fit3 posjeduje značajke poput Fall Detection i Emergency SOS za hitne pozive. Prilikom pada, Galaxy Fit3 korisnicima pruža mogućnost automatskog poziva hitnim službama kako bi pravodobno zatražili medicinsku pomoć. Nadalje, u izvanrednim situacijama, korisnici mogu poslati SOS pritiskom na bočnu tipku pet puta.

Za unaprijeđeno iskustvo nošenja, korisnici Galaxy Fit3 također mogu pristupiti nizu mogućnosti unutar Samsung Galaxy ekosustava. Galaxy Fit3 može se koristiti za direktno upravljanje kamere pametnog telefona prilikom fotografiranja i postavljanja odbrojavanja s Camera Remote, ali i za reprodukciju i upravljanje medijima na povezanom uređaju. Za besprijekorno iskustvo, Galaxy Fit3 i upareni pametni telefon moguće je automatski sinkronizirati. Ako je pametni telefon izgubljen, korisnici ga mogu jednostavno pronaći pomoću značajke Find My Phone na Galaxy Fit3 ili obrnuto. 

Galaxy Fit3 bit će dostupan od 23. veljače u tri boje, uključujući sivu, srebrnu i ružičasto-zlatnu boju, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 79 Eura.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.