| | | |

powered_by_lenovo_2020 4. Međunarodni fotosajam - CroPC.net

4. Međunarodni fotosajam

Pin It

4-fotosajam_1_thumb_medium715_350 4. Međunarodni fotosajam - CroPC.net
Povodom održavanja 4. Međunarodnog fotosajma prenosimo cjelokupni službeni dopis

"Pozivamo Vas da posjetite 4. Međunarodni fotosajam koji se održava u subotu 04.04. od 10 do 17 sati održava u Zagrebu u Ulici grada Vukovara 68 (u prostoru Pučkog otvorenog učilišta). Ovaj sajam tradicionalno okuplja ljubitelje fotografije kojima se predstavlja trenutna ponuda uređaja, opreme i općenito noviteta u svijetu fotografije. Za posjetitelje se održavaju brojne prezentacije i predstavljanja. Sajam nije isključivo prezentacijskog tipa, već je na njemu moguće i kupiti određene proizvode po povoljnim cijenama što već četvrtu godinu za redom veseli poklonike kvalitetne opreme koji na sajmu pronalaze prilike za dobre i povoljnu kupnju.

Neo Orbis tradicionalno sudjeluje u programu sajma i predstavlja novitete kao i aktualne proizvode iz programa Pentax (fotoaparati, objektivi, dvogledi i oprema), Vanguard (fotografska oprema i dvogledi), Sanyo i Eneloop (programi punjivih baterija). Ove godine Neo Orbis na fotosajmu pred¬stavlja i stative Slik te dio programa Polaroid.
Pentax je moderan i dinamičan brand koji aktivno doprinosi razvoju tehnologije u području optike i optičkih uređaja. Pentax je široj javnosti najpoznatiji kao proizvođač digitalnih fotoaparata (SLR i kompakti), međutim, Pentax proizvodi i dvoglede, teleskope, te specijaliziranu medicinsku optiku.

Pentax će na fotosajmu među ostalim predstaviti i novi ultrazoom fotoaparat X70 koji je svjetsku premijeru imao početkom ožujka, aktualne DSLR modele, kao i dio ponude kompaktnih fotoaparata.
Potencijalne kupce veseliti će sajamski popust na izložbenim primjercima objektiva, dodatne opreme i dvogleda koji će biti u sklopu sajamske ponude, te na određenim modelima kompakata.

Vanguard je prozvođač poznat po bogatoj ponudi kvalitetnih stativa, fotografske opreme i dvogleda, a na Fotosajmu će predstaviti dio iz svoje ponude na koji će kupci moći uživati sajamski popust od minimalno 20%. Zainteresirani posjetitelji moći će od osoblja dobiti i više informacija o ostatku široke ponude ovog proizvođača kao i preporuke ciljanih proizvoda za pojedine namjene.

Slik predstavlja cjenovno pristupačne i funkcionalne stative, a kupci će na tri modela iz Slik ponude uživati popust od 20%.

Sanyo i Eneloop predstaviti će tehnologiju ready-to-use punjivih baterija i prednosti ove tehnologije, kao i ostale prednosti navedenih baterija koje su bitne za rad u zahtjevnim ili ekstremnim uvjetima.

Kao dodatak uobičajenoj ponudi Neo Orbisa, izdvajamo proizvode Polaroida, poznatog imena iz svijeta fotografije, koji sa svojim sublimacijskim pisačem Pogo kvalitetom i cijenom prednjači nad sličnim proizvodima. Ovaj džepni pisač predstavlja novi trend u području komercijalne digitalne fotografije. Iz Polaroida na sajmu biti će još predstavljeni i foto okviri te serija kompakata.

Pozivamo vas da ponesete svoju opremu i iskoristite mogućnost probe izloženih uređaja, objektiva, stativa i ostale dodatne opreme. Rado ćemo vam ponuditi savjete i dati informacije vezane za naše proizvode i tehnološka rješenja u fotografiji.
Očekujemo vas na 4. međunarodnom fotosajmu i veselimo se vašem dolasku!
"

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675