| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Novi CroPC - CroPC.net

Novi CroPC

00_cropc_novosti Novi CroPC - CroPC.net

Poštovani posjetitelji pred Vama se nalazi treće izdanje portala o računalima i IT industriji – CroPC. Naime, nakon nešto više od dvije turbolentne godine od samog pokretanja portala došlo je i do treće, potpune reorganizacije stranica, te sada sa 100-postotnom sigurnošću možemo reći kako je ovo finalni proizvod koji će se u budućnosti eventualno mijenjati dizajnom, dok će koncept i sadržaji ostati pospremljeni i uvijek dostupni.

Kao povod kompletnoj reorganizaciji bio je veoma nestabilan i upitan rad CMS koji se krio iza stranica. Sada u pozadini se vrti CMS baziran na stabilnoj inačici Joomle 1.5.3., koji je još detaljno prilagođen i izmijenjen potrebama CroPC portala.

Nažalost kako je novi CMS nekompatibilan sa starijom inačicom CMS-a nismo bili u mogućnosti prenijeti prethodno objavljene vijesti (njih nešto više od 600), no tempo na portalu je veoma visok te će se i ta brojka kroz nekoliko mjeseci vrlo lako doseći.

Funkcionalnost portala podignuta je na višu razinu, a kao cijena tomu jest zahtjev za korištenjem novijih Internet preglednika koji podržavaju nove implementirane tehnologije. Naša preporuka je svakako Mozilla Firefox 3, zatim Appleov Safari, Internet Explorer 7 ili Opera. Svakako trebate zaobići Internet Explorer verzije 6 koji je gotovo apsolutno nekompatibilan.

U svakom slučaju, nadamo se kako Vam se novi izgled i opći dojam portala CroPC dopada (trenutni rezultati ankete daju na naslutiti kako je to i uistinu tako :).

Sva pitanja, pohvale, kritike možete slati putem kontakt forme.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675