| | | |

Manje boje u patronama

Pin It

Kako navodi Guardian, popularne patrone za tintne pisače troše se puno brže od nekadašnjih jer sadrže sve manje i manje tinteManje boje u patronama - Kako navodi Guardian, popularne patrone za tintne pisače troše se puno brže od nekadašnjih jer sadrže sve manje i manje tinte
Kako navodi Guardian, popularne patrone za tintne pisače troše se puno brže od nekadašnjih jer sadrže sve manje i manje tinte

Kako otkrivaju, na sve manju količinu tinte u ulošcima odnosno patronama vlasnika specijalizirane trgovine u Velikoj Britaniji Martina Dyckhoffa upozorili su njegovi kupci. Koliko se danas štedi postaje jasno tek usporede li se neki stariji i noviji printeri. Kako navode, primjerice uložak za tintu u boji proizvedene 2002. godine iste je veličine kao i onaj proizvedene 2008. godine, ali se u prvome nalazi 16 ml tinte, a u drugome samo 3,5 mililitra!

Neki proizvođači danas nude takozvane XL uloške koji su isplativiji, no često znaju sadržavati i upola manje tinte nego su imali regularni ulošci za usporedive modele prije nekoliko godina.

Zato jedva čekamo Epson i Ink Tank pisače koji nude nenadmašnu količinu boje (vidljivu i golim okom), a samim time i iznimno povoljnu cijenu ispisa.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675