Kompare
Featured

LG nastavlja nizati uspjehe na Red Dot Awardu

S prvim savitljivim 42-inčnim OLED zaslonom na svijetu, LG OLED Flex ima prilagodljiv zaslon s izborom od dvadeset razina zakrivljenosti
S prvim savitljivim 42-inčnim OLED zaslonom na svijetu, LG OLED Flex ima prilagodljiv zaslon s izborom od dvadeset razina zakrivljenosti
S prvim savitljivim 42-inčnim OLED zaslonom na svijetu, LG OLED Flex ima prilagodljiv zaslon s izborom od dvadeset razina zakrivljenosti

LG je osvojio 24 priznanja na ovogodišnjoj prestižnoj dodjeli nagrada Red Dot Award. Među priznanjima se ističe i „Best of the Best“ za LG OLED Flex, inovativni savitljivi televizor, dizajniran kako bi iskustvo gledanja i igranja odveo na novu razinu

S prvim savitljivim 42-inčnim OLED zaslonom na svijetu, LG OLED Flex ima prilagodljiv zaslon s izborom od dvadeset razina zakrivljenosti. Kako bi se postiglo personalizirano iskustvo korištenja, jedinstven oblik LG OLED Flexa dizajniran je na temelju opsežnog istraživanja mišljenja potrošača. LG OLED Flex karakterističan je po širokom rasponu značajki koje osobito dolaze do izražaja prilikom igranja. Prilagodljivo stražnje osvjetljenje, kao i intuitivno korisničko sučelje koje povećava udobnost, daju korisniku osjećaj ulaska direktno u igru. LG OLED televizori kontinuirani su dobitnici nagrada Red Dot, svake godine od prvog modela 2013. do danas.

Jedan je od mnogih nagrađenih proizvoda i hladnjak s tehnologijom MoodUp, koji nudi raznolik izbor bogatih i dinamičnih boja LED panela na vratima, a uz to ima i ugrađene zvučnike. Inovativni hladnjak omogućava korisnicima da kuhinju ožive bojom i zvukom te pripada rastućoj liniji LG-evih kućanskih proizvoda koji se mogu nadograđivati.

Dobitnici nagrade za inovativnost Red Dot Innovative Award uključuju i novu generaciju rješenja za njegu cipela, LG Styler ShoeCase i ShoeCare, a u istoj kategoriji nagrađen je i pročišćivač zraka u obliku stola LG PuriCare Aero Furniture. S obzirom na LG-evu posvećenost stavljanju kupca na prvo mjesto, svaki od tih proizvoda razvijen je prema potrebama i željama stvarnih potrošača, a LG Styler ShoeCase i ShoeCare testirala je LG-eva vlastita korisnička savjetodavna grupa L. UP. L. UP. ima šaroliku bazu članova te se izravno konzultira s LG-evim dizajnerima koji povratne informacije izravno uključuju u konačne proizvode1.

Govoreći o dizajnu proizvoda, komunikacijskom dizajnu i općeglobalnim dizajnerskim konceptima, Red Dot Award jedno je od najcjenjenijih događanja te vrste. Ove je godine konkuriralo oko 20.000 proizvoda iz 51 zemlje.

„U LG-u smo duboko počašćeni time što je Red Dot, jedan od najboljih svjetskih programa dodjele nagrada za dizajn, prepoznao naše inovacije“, izjavio je Hwang Sung-gul, izvršni voditelj LG-evog Centra za korporativni dizajn. „Ove nagrade posebno su nam značajne jer potvrđuju naše čvrsto uvjerenje da se vrijednost kupca i F.U.N. iskustva, koja su prva (First), jedinstvena (Unique) i nova (New), stvaraju kroz usluge i proizvode koji odražavaju glas korisnika“.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.