Njuškalo

Novi Sony ZX Walkman za uživanje u zvuku u visokom stilu

Uz ekran na dodir i sučelje dizajnirano za ljubitelje glazbe, svaka funkcija vam je na dohvat ruke i samo jednim dodirom možete u bilo kojem trenutku promijeniti razinu jačine zvuka
Uz ekran na dodir i sučelje dizajnirano za ljubitelje glazbe, svaka funkcija vam je na dohvat ruke i samo jednim dodirom možete u bilo kojem trenutku promijeniti razinu jačine zvuka
Uz ekran na dodir i sučelje dizajnirano za ljubitelje glazbe, svaka funkcija vam je na dohvat ruke i samo jednim dodirom možete u bilo kojem trenutku promijeniti razinu jačine zvuka

Čuvena serija Walkman uređaja nastavlja sa inovacijama uz najnoviji model ZX serije NW-ZX300, ovaj uređaj odlikuje besprijekoran dizajn i balansirani zvuk visoke kvalitete koji donosi tehnologija digitalnog pojačala S-Master HX, a uz korisničko sučelje kreirano upravo za ljubitelje glazbe, tanko i lagano tijelo i dugotrajnu bateriju, ovaj model bit će savršen pratilac gdje god da krenete

Model ZX300 nudi reprodukciju audio sadržaja visoke rezolucije uz S-Master HX digitalno pojačalo, koje u novoj verziji dolazi sa zalemljenim kuglicama koje ne sadrže olovo, zaduženim za visoku kvalitetu zvuka. Zahvaljujući mogućnosti reprodukcije DSD formata pri 11.2MHz i PCM formata pri 384kHz/32bit, zaista možete uživati u glazbi onako kako je umjetnik i zamislio. Ovaj uređaj nudi i standardni balansirani izlaz s u potpunosti odvojenim lijevim i desnim kanalima za manje šuma i jasniji zvuk.

Savršenom audio iskustvu doprinosi i aluminijsko kućište s manjim stupnjem otpornosti, a ugrađeni su i FT CAP visokopolimerski kondenzatori (Conductive Polymer Aluminium Solid Capacitors) i novi film kondenzator za jasnije vokale i puniji bas.

Nakon uspjeha serije WM-1, podešavanje zvuka visoke kvalitete je ključna karakteristika i ovog modela, uz OFC kablove koji povezuju unutrašnje pojačalo s priključkom za slušalice, što donosi snažnu kvalitetu zvuka uz niski otpor i prijenos signala bez gubitka kvalitete zvuka. Za moćan bas i manje šuma zadužen je dvoslojni kondenzator koji čini glavni izvor napajanja, dok dva kristalna oscilatora pružaju visoku kvalitetu zvuka sa unaprjeđenim odnosom signala prema šumu (SN) i velikom pohranom za glazbene datoteke.

Odvajanjem audio i digitalnog bloka na ploči ostvarena je niža razina šuma, dok se audio otpornik koristi kao LC filtar za izlaz slušalica, s ciljem reduciranja magnetskog izobličenja i postizanja širine i jasnoće zvuka.

Jednako tako, u glazbi možete uživati preko računala uz USB-DAC funkciju koja omogućava direktno prenošenje zvuka s postojećih uređaja za još bolje audio iskustvo. Model ZX300 također podržava MQA datoteke za uživanje u audio sadržaju visoke rezolucije.

Uz ekran na dodir i sučelje dizajnirano za ljubitelje glazbe, svaka funkcija vam je na dohvat ruke i samo jednim dodirom možete u bilo kojem trenutku promijeniti razinu jačine zvuka. U tankom i laganom tijelu „krije“ se neočekivano dugo trajanje baterije od 30 sati i kapacitet memorije od 64GB, kao i podrška za vanjsku memoriju . Svoje bežične slušalice možete povezati s uređajem preko Bluetooth ili NFC tehnologije, pri čemu je za povezivanje preko Bluetooth veze kompatibilan ne samo LDAC, već i Qualcomm aptX HD audio kodek .

Završna mat obrada uređaja stilski se uklapa s ukusom svakog audiofila, a zahvaljujući ekranu od mat stakla, ne morate brinuti o otiscima prstiju prilikom korištenja.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.