A1
Featured

BenQ predstavlja novi uređaj za digitalno oglašavanje

BenQ predstavlja novi uređaj za digitalno oglašavanje
BenQ predstavlja novi uređaj za digitalno oglašavanje

BenQ predstavlja ST550K – briljantan novi dodatak svojoj liniji uređaja za digitalno oglašavanje

Osmišljen da bi pomogao tvrtkama da komuniciraju sa svojim kupcima na jednostavniji i pametniji način, ST550K spaja širok spektar mogućnosti u jedno rješenje koje stvara poboljšani doživljaj unutar dućana. Elegantno dizajniran uređaj vrlo tankog okvira donosi 4K2K ultra HD rezoluciju, softver za stvaranje i upravljanje sadržajima X-Sign, program za upravljanje više uređaja MDA (Multiple Display Administrator) te prilagođeni operativni sustav Android koji omogućuje reprodukciju s USB-a.

Osim toga tu je i povezivanje putem sučelja MHL (Mobile High-Definition Link) kao i bežični prikaz putem BenQove mobilne aplikacije QCast, čime se uklanja potreba za dodatnim programima za reprodukciju. Ovaj 55“ pametni zaslon za oglašavanje je sve što vam treba za prikazivanje i upravljanje digitalnim oglasima u maloprodaji, restoranima ili korporativnim okruženjima.

“Današnjim svijetom dominira potreba za dinamičnom interakcijom i aktivacijom korisnika. Za tržišne marke, uključujući tu i nas same, izgradnja korisničkog doživljaja usmjerenog na jednog kupca važnija je nego ikad,” kaže Peter Huang, generalni direktor BenQ Technology Product Centera. “Sustav za digitalno oglašavanje ST550K osmišljen je posebno da pomogne malim tvrtkama stvoriti strategiju aktiviranja kupaca unutar dućana na najjednostavniji i najinteligentniji način, poboljša doživljaj unutar dućana te stvori nove poslovne prilike. Smatrajte ga jednim, integriranim rješenjem za sve probleme koje donosi integracija digitalne tehnologije.”

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.