A1

Philips ima novi monitor s BusyLight svjetlom i web kamerom

Za profesionalce koji rade u uredskom okruženju, novi Busylight nalazi se na vrhu web kamere monitora i može se sinkronizirati s Microsoft Teams statusima tako da kolege znaju jesu li drugi na pozivu ili ne
Za profesionalce koji rade u uredskom okruženju, novi Busylight nalazi se na vrhu web kamere monitora i može se sinkronizirati s Microsoft Teams statusima tako da kolege znaju jesu li drugi na pozivu ili ne
Za profesionalce koji rade u uredskom okruženju, novi Busylight nalazi se na vrhu web kamere monitora i može se sinkronizirati s Microsoft Teams statusima tako da kolege znaju jesu li drugi na pozivu ili ne

Philips 49B2U5900CH monitor opremljen je 32:9 (48,8 inča) SuperWide zaslonom, što je jedan od ključnih aspekata ovog monitora, te donosi nove značajke kao što su Busylight i nagibna kuka za slušalice, nikada prije viđene na Philips monitoru

Sve ove nove značajke, zajedno s USB-C priključkom za Philips 49B2U5900CH s RJ45 i TUV Rheinland Eyesafe certifikatom, čine ovaj monitor idealnim za uredske profesionalce koji žele povećati produktivnost na radnom mjestu, kao i za one koji rade od kuće i zahtijevaju visoko suradljiv proizvod kako bi im olakšali radni dan.

Philips 49B2U5900CH monitor dizajniran je za stvaranje dinamičnijeg radnog okruženja. Za profesionalce koji rade u uredskom okruženju, novi Busylight nalazi se na vrhu web kamere monitora i može se sinkronizirati s Microsoft Teams statusima tako da kolege znaju jesu li drugi na pozivu ili ne. Osim funkcije Busylight, još jedna kolaborativna značajka 49B2U5900CH monitora je 5MP web kamera s Microsoft Hello. Ne samo da korisnici mogu uživati u savršenoj kvaliteti poziva, već se također mogu automatski prijaviti na sve svoje Microsoftove račune putem prepoznavanja lica sa značajkom Microsoft Hello; čineći Philips 49B2U5900CH idealnim uredskim suputnikom.

Nekoliko funkcija čini Philips 49B2U5900CH idealnim za povećanje produktivnosti na radnom mjestu; jedan od njih je veliki 32:9 SuperWide zaslon. Dizajniran da zamijeni radni postav s više zaslona, ​​veliki 48,8-inčni zaslon s rezolucijom 5120x1440 ekvivalentan je dvama 16:9 Quad HD monitorima jedan pored drugog. Uz to, Philips 49B2U5900CH ima kutove gledanja od 178 puta 178 stupnjeva i omjer kontrasta od 3000:1 što u konačnici pomaže korisnicima da vide s potpunom jasnoćom i iz bilo kojeg kuta. Stoga, imajući na umu sve ove značajke, profesionalci mogu raditi u jednom fluidnom pokretu s jednim zaslonom koji je izgrađen za dovršavanje više radnih procesa istovremeno i iz bilo kojeg kuta.

Osim što je prilagodljiv promjenjivom radnom mjestu, Philips 49B2U5900CH također dolazi sa značajkama koje ga čine osnovnim elementom za koju god vrstu posla. Najnoviji dodatak njegovim mogućnostima povezivanja je Smart KVM. Tradicionalno, integrirani KVM prekidač koristi se za prebacivanje između izvora pritiskom gumba na okviru monitora. Sa značajkom Smart KVM, međutim, potrebno je samo tri puta pritisnuti tipku "ctrl" za prebacivanje ​​između više računala.

Dodatak značajkama povezivanja Philips 49B2U5900CH je USB-C docking s RJ45; ultimativna značajka za olakšavanje tijeka rada. Svestrani USB-C priključci omogućuju isporuku energije do 100 W kao i brzi prijenos podataka na i s uređaja. Povrh svega, USB-C priključna stanica Philips 49B2U5900CH monitora također je opremljena RJ45 vezom koja može doseći brzinu prijenosa do 1G.

Povezanost i suradnja nisu jedine prednosti Philips 49B2U5900CH. Kako bi dodao svom arsenalu značajki usmjerenih na radno mjesto, ovaj monitor jamči iskustvo visoke kvalitete slike za sve profesije sa svojim DisplayHDR 400 certifikatom, SmartImage tehnologijom i rasponom boja od 1,07 milijardi. Uz to, Philips 49B2U5900CH ima novu kuku za slušalice koja se može povući prema dolje sa strane monitora, postolje podesivo po visini (HAS) i VESA nosač koji omogućuje praktično i ugodno iskustvo gledanja.

Posljednje, ali svakako ne manje važno, Philips 49B2U5900CH dolazi s TUV Rheinland Eyesafe certifikatom; što očima olakšava duge sate pred ekranom. Osim toga, ova potvrda jamči da je Philips 49B2U5900CH napravljen za zaštitu od štetnih učinaka na zdravlje uzrokovanih dugom izloženošću plavom svjetlu.

Philips 49B2U5900CH monitor bit će dostupan za kupnju u sredinom studenoga i po maloprodajnoj cijeni od 1.199,00 €.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.