Huawei
Featured

Panasonic predstavlja novi fotoaparat LUMIX G9II

LUMIX-ov popularni sustav stabilizacije slike dodatno je poboljšan
LUMIX-ov popularni sustav stabilizacije slike dodatno je poboljšan
LUMIX-ov popularni sustav stabilizacije slike dodatno je poboljšan

Panasonic najavljuje lansiranje bezzrcalnog digitalnog fotoaparata LUMIX G9II, opremljenog novim senzorom i tehnologijom autofokusa s detekcijom faze (Phase Detection Auto-Focus, PDAF). LUMIX G9II je prvi fotoaparat formata Micro Four Thirds u seriji LUMIX G koji ima tehnologiju PDAF

U skladu s rastućom potrebom za stvaranjem vrlo kreativnih umjetničkih djela i fotografija koristeći različite metode, ovaj novi model stvara slike visoke razlučivosti, visoke kvalitete i bogate boje izravno iz fotoaparata. Nadalje, s novom tehnologijom automatskog fokusiranja koja kombinira Panasonicovu akumuliranu stručnost u tehnologiji prepoznavanja s PDAF-om i brzim načinom rafalnog snimanja koji osigurava da su odlučujući trenuci uvijek zabilježeni, ovaj novi model može se pohvaliti značajno poboljšanom snagom i performansama velike brzine. Uređaj podržava fotografe iz raznih područja koristeći sustav koji se može kombinirati s kompaktnim i laganim LUMIX G Micro Four Thirds objektivima za vrhunsku fleksibilnost.

Novi Live MOS senzor od 25,2 megapiksela i novi slikovni pogon proizvode slike visoke razlučivosti u izvanrednoj kvaliteti s bogatim tonovima boja, dok hibridna PDAF tehnologija omogućuje precizan autofokus i brzo praćenje objekata koji se brzo kreću. Štoviše, uzastopno snimanje pri 60 fps u AFC načinu rada i SH pre-burst snimanje koje počinje prije nego što se okidač otpusti, osiguravaju da je odlučujući trenutak uvijek zabilježen, čak i kada se objekti dinamički kreću.

LUMIX-ov popularni sustav stabilizacije slike dodatno je poboljšan, kombinirajući stabilizaciju unutar tijela fotoaparata (Body Image Stabilizer, B.I.S.) u 8 koraka, peteroosni Dual I.S. 2 u 7,5 koraka te napredni Active I.S. za nevjerojatnu stabilizaciju video slike. Spoj ovih funkcija pruža još veću podršku za snimanje dinamičnih scena „iz ruke“ koje bi prije bilo teško snimiti. Osim toga, kreatori mogu uživati u poboljšanim monokromatskim stilovima fotografija s novim postavkama LEICA Monochrome i REAL TIME LUT za željene postavke boja. Kroz ovaj digitalni fotoaparat bez zrcala sljedeće generacije, Panasonic namjerava odgovoriti na potrebe kreatora koji slijede metode kreativnog izražavanja koje nadilaze granice fotografije i videa.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.