Kompare
Featured

Philips predstavlja novi superwide monitor

Philips Monitors predstavlja novi 45B1U6900CH monitor koji kombinira dvije radne površine i web kameru u jednom setupu
Philips Monitors predstavlja novi 45B1U6900CH monitor koji kombinira dvije radne površine i web kameru u jednom setupu
Philips Monitors predstavlja novi 45B1U6900CH monitor koji kombinira dvije radne površine i web kameru u jednom setupu

Philips 45B1U6900CH opremljen je velikim zaslonom od 44,5 inča (113 cm dijagonale) rezolucije 5120 x 1440 i nekoliko drugih značajki dizajniranih da pomognu profesionalcima u obavljanju više zadataka, kao što su: web kamera od 5 MP, USB-C docking s RJ45 , 32:9 SuperWide zakrivljeni zaslon s kutovima gledanja od 178/178 stupnjeva

Umjesto dva odvojena monitora, Philips 45B1U6900CH sa svojim zaslonom od 44,5 inča i 32:9 SuperWide modelom omogućuje profesionalcima jednostavno otvaranje više prozora i ultra široku perspektivu za gledanje video sadržaja. Uz to, zakrivljeni VA zaslon monitora omogućuje široke kutove gledanja od 178/178 stupnjeva te zakrivljenost od 1500R za oštre slike visokog kontrasta i sveukupno impresivnije vizualno iskustvo.

"Vrlo smo sretni što možemo najaviti izlazak Philipsa 45B1U6900CH", izjavila je Xeni Bariaktari, voditeljica globalnog marketinga Philips Monitorsa i IT dodataka. “Veličina i omjer zaslona zajedno s dodatnim značajkama, poput priključne stanice i web kamere s noise-cancelling funkcijom, čine ga idealnim izborom za one koji imaju visoka očekivanja od svog monitora.”

Web kamera od 5 MP za kvalitetnije iskustvo video poziva i sastanaka

Osim velikog zaslona, još jedan ključni adut za optimalnu produktivnost ovog monitora čini pop-up web kamera od 5MP. Optimiziran za bolje iskustvo video poziva i sastanaka, monitor je opremljen i s ugrađenim mikrofonom s noise-cancelling funkcijom. Također, tu je i Windows Hello™; čiji napredni senzori za prepoznavanje lica prijavljuju svakog korisnika na sve njegove Windows račune u roku od svega nekoliko sekundi.

Još jedna važna značajka koju treba imati na umu kako bi vaš radni prostor bio bolji i uredniji svakako je USB-C docking s RJ45. S ovim docking sustavom, profesionalci se mogu spojiti na mrežu s RJ45, postaviti isporuku energije na svoj povezani uređaj, iskusiti video iskustvo visoke razlučivosti te spojiti vanjski uređaj za brzi prijenos podataka.

Uz USB-C docking, Philips 45B1U6900CH ima i mnoge druge značajke koje profesionalcima mogu pomoći u obavljanju svakodnevnih zadataka. To uključuje Display HDR 400 za VESA certifikat, visokokvalitetne boje na zaslonu, stalak za slušalice za jednostavno odlaganje i MultiClient integrirani KVM za upravljanje dvaju osobnih računala na istom monitoru. Tu je i TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 certifikat koji osigurava zaštitu od naprezanja očiju izazvanog plavim svjetlom sa svojim stalno prisutnim filtrom plavog svjetla.

Za sve profesionalce koji žele povećati svoju produktivnost, Philips 45B1U6900CH monitor jednostavno je idealan izbor. Monitor će biti dostupan za kupnju i to po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.189,00 eura.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.