| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Novi Philips 439P9H SuperWide monitor - CroPC.net

Novi Philips 439P9H SuperWide monitor

Monitor je opremljen MultiView tehnologijom i MultiClient integriranim KVM prekidačem koji omogućuju dvostruko povezivanje i pregled sadržaja na jednom ekranu kako bi korisnici mogli raditi s više povezanih uređaja istovremeno

Nakon uspješnog 49 inčnog formata, Philips 439P9H novi je 43 inčni dodatak Philipsovoj ultra-wide liniji monitora, opremljen s luksuzno širokim prostorom za rad i zapanjujućom DisplayHDR 400 tehnologijom, ovaj je monitor prepun značajki za povećanje produktivnosti kao što su ugrađena USB-C docking postaja, Windows HelloTM pop-up web kamera, MultiClient integrirani KVM prekidač kao i brojne značajke za povećanje udobnosti dizajnirane za pružanje ugodnog iskustva korištenja od početka do kraja

Philips 439P9H nudi poslovnim korisnicima koji rade u financijskom, bankarskom ili nekom od B2B sektora sve što im je potrebno kako bi svakodnevno postizali najbolje rezultate. Uz odličan 32:10 SuperWide format i 3840 x 1200 rezoluciju, ovaj model jednostavno zamjenjuje 16:10 monitore i tako pruža maksimalnu uštedu i vremena i prostora smanjujući neuredne kablove na radnom stolu. Radijus zakrivljenosti od 1800 mm dizajniran je kako bi okružio korisnikovo vidno polje ulazeći u perifernu zonu vida i istovremeno smanjio izobličenja slike. Na taj način zakrivljenost monitora istodobno pruža optimalnu udobnost gledanja uz stvaranje suptilno uranjajućeg efekta i povećava koncentraciju.

Monitor je opremljen MultiView tehnologijom i MultiClient integriranim KVM prekidačem koji omogućuju dvostruko povezivanje i pregled sadržaja na jednom ekranu kako bi korisnici mogli raditi s više povezanih uređaja istovremeno. Uz to, VESA certificirana DisplayHDR 400 tehnologija omogućuje izvanrednu svjetlinu, boje i kontrast za poboljšano iskustvo gledanja. Ovaj monitor zbog svojih značajka može dobro poslužiti i gejmerima i to ponajviše zbog Adaptive-Sync tehnologije koja omogućuje glatko i brzo igranje.

Za one korisnike koji tragaju za uštedom vremena i poboljšanje produktivnosti, novi Philips 439P9H ima odgovor. S ugrađenom USB-C docking postajom, ovaj monitor korisnicima nudi širok spektar praktičnih funkcija, i to sve putem jednog tankog i reverzibilnog USB-C priključka. Periferija poput tipkovnice, miša ili RJ-45 Ethernet kabela može se direktno priključiti na monitorovu docking postaju, dok se prijenosno računalo može povezati na monitor za gledanje videa visoke rezolucije, super brzo prenošenje podataka ili ponovo punjenje. Povezivanje nikada nije bilo jednostavnije i fleksibilnije.

Philips 439P9H je opremljen i različitim značajkama za poboljšanje udobnosti korištenja stoga profesionalci mogu biti sigurni da je njihova dobrobit u dobrim rukama, čak i ako rade dugo. LowBlue način rada štiti oči od zamora, EasyRead način rada omogućuje ugodno čitanje kao s papira, Windows HelloTM pop-up web kamera ima tehnologiju prepoznavanja lica i omogućuje sigurno korištenje, dok podesivo postolje i VESA stalak omogućuju podešavanje monitora na najudobniju poziciju za svakoga.

Ovaj moćan, produktivan i monitor ugodan za korištenje biti će dostupan od studenog ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7.269,00 kuna (bez PDV-a).

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675