Njuškalo
Featured

LG G4 dolazi na hrvatsko trziste

LG G4 dolazi na hrvatsko trziste
LG G4 dolazi na hrvatsko trziste

LG je u Vinyl bar&baru u Zagrebu predstavio svoj željno iščekivani flagship LG G4

Najavljen kao pametni telefon koji će redefinirati ono što pametni telefon može biti, LG G4 je usmjeren na pružanje praktične elegancije, odličnog vizualnog doživljaja i iskustva uporabe prilagođenog korisniku. Od ovog tjedna uređaj je dostupan na odabranim tržištima diljem svijeta, dok se na našem očekuje početkom lipnja, u ponudi tri najveća operatera.

Ovaj moderni, premium pametni telefon u Hrvatsku dolazi u tri boje s 3D uzorkom nalik dijamantu te u verziji od prave, kravlje kože ručne izrade u također tri boje – smeđoj, crnoj i crvenoj. Za izradu ovog kožnog poklopca potrebno je čak 12 tjedana, a koristi se tzv. full grain koža, napravljena od najkvalitetnijih slojeva kože. LG je metodama završne obrade dodatno produžio trajnost ovog materijala. Zahvaljujući procesu biljnog bojenja (tzv. Vegetable Tanning), boje na uređaju G4 su bogate, s toplim tonovima koji se mijenjaju tijekom vremena. Ono što je najvažnije, biljno obojena koža je ekološka i može se lako reciklirati jer se ne koriste teške kemikalije, a ujedno postaje otporna na vlagu. Korištena je i tehnika ponavljanog bojenja kako bi se postigla ujednačenost boje bez obzira na prirodne nabore kože (tzv. Edge Coating). Ukras ovog poklopca je šav izrađen od premium konca Gutermann Mara koji je certificiran kao obazriv prema okolišu.

Odlične fotografije snimljene naprednom kamerom prikazuju se na prostranom 5,5-inčnom IPS Quantum Display zaslonu koji nudi 20 posto bolju reprodukciju boja, 25 posto poboljšanu svjetlinu te 50 posto veći kontrast. Riječ je o prvom Quad HD zaslonu koji koristi tehnologiju Advanced In-Cell Touch (AIT) koja kombinira LCD i dodirni senzor u jednom sloju za bolju reprodukciju boja i osjetljivost na dodir.

Sve ovo pokreće snažni, a štedljivi Qualcommov procesor Snapdragon 808 s X10 LTE, a za još bolje iskustvo uporabe tu su i poboljšane značajke korisničkog iskustva koje eliminiraju nepotrebne korake. Osim adaptera s certifikatom Quick Charge 2.0, među dodatnom opremom ističu se navlaka Quick Circle, rađena po mjeri za G4 i dostupna u pet jedinstvenih boja s 3D uzorkom, bežični punjač te slušalice QuadBeat 3.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.