A1

HTC One Mini

Čini se kako HTC ponukan vrlo dobrim prodajnim rezultatima novog HTC One priprema manju verziju pod imenom HTC One MiniČini se kako HTC ponukan vrlo dobrim prodajnim rezultatima novog HTC One priprema manju verziju pod imenom HTC One Mini

Tako barem tvrdi izvor na jednoj estonskoj stranici na kojoj su prikazane i neke fotografije navedenog uređaja. Ovaj trend već dugo prakticira Samsung sa svojim verzijama Galaxy i Galaxy mini, Apple također navodno sprema manju i jeftiniju verziju iPhona stoga se ne bi nimalo iznenadili ukoliko uskoro na policama vidimo manju verziju ovog odličnog smartphonea. Najbolje od svega je to što za razliku od Samsunga, HTC svoju manju varijantu planira samo smanjiti u dimenzijama, dok će većina specifikacija biti ista ili vrlo slična onima na HTC One.

Tako bi novi HTC One mini treba doći sa 720p ekranom veličine 4.3'', dvojezgrenim procesorom, 2GB RAM memorije i 16GB interne memorije. Također uređaj bi trebao imati istu 4Mpix "Ultrapixel" kameru koju ima i HTC One što svakako raduje budući da je riječ o jednoj od boljih kamera na tržištu. Naravno tu je i Beats Audio koji osigurava kvalitetno audio iskustvo. Uređaj bi trebao doći sa Android 4.2.2 verzijom,a za očekivati je da će biti dostupan krajem ljeta.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.