Njuškalo
Featured

Rok za prijavu za Siemens Media Award 2023 produljen do 12. svibnja

U prvoj će fazi nacionalna povjerenstva među prijavljenim domaćim radovima odabrati najbolje koji će ući u međunarodnu završnicu natjecanja
U prvoj će fazi nacionalna povjerenstva među prijavljenim domaćim radovima odabrati najbolje koji će ući u međunarodnu završnicu natjecanja
U prvoj će fazi nacionalna povjerenstva među prijavljenim domaćim radovima odabrati najbolje koji će ući u međunarodnu završnicu natjecanja

Rok za prijave na međunarodni natječaj Siemens Media Award 2023, u sklopu kojeg će stručno povjerenstvo odabrati i nagraditi najbolje autore analognih i digitalnih medijskih sadržaja iz sedam zemalja sudionica srednje i istočne Europe, produljuje se do 12. svibnja 2023.

Središnja tema natječaja je tehnologija sa svrhom. Sudjelovati mogu svi autori tiskanih i elektroničkih medijskih sadržaja, što uključuje i kreatore sadržaja na društvenim mrežama i drugdje koji su objavili sadržaj na ovu temu između 1. travnja 2022. i 30. travnja 2023.

Siemens već dugi niz godina nagrađuje autore kvalitetnih sadržaja o važnosti tehnologija i održive budućnosti, a ovogodišnjim natječajem, osim novinara, uključuje i druge autore sadržaja. U ovom natječaju pod istim uvjetima mogu sudjelovati novinari tiskanih medija, novinskih agencija, radija, televizije i news portala te blogeri, podcast kreatori, YouTuberi i drugi kreatori digitalnog sadržaja.

Tema ovogodišnjeg natječaja posebno je važna za Siemens: „Moderna tehnologija, industrijske inovacije i digitalna transformacija ne samo da pomažu organizacijama diljem svijeta u prijelazu na održiviju budućnost, već također imaju značajan utjecaj na živote svakog pojedinca. Stoga, tražimo sadržaj koji se bavi širokim spektrom tehnoloških inovacija, od pametnih sustava, umjetne inteligencije i učinkovitih tvornica, do mreža, pametnih zgrada i čišćih oblika prijevoza. Ukratko, tražimo najkvalitetniji i sveobuhvatan sadržaj o tome kako digitalne tehnologije mogu promijeniti svakodnevni život na bolje. Ova tema je vrlo važna za nas u Siemensu jer pokazuje koliko napredak u poslovanju i tehnologiji utječe na to da svi možemo živjeti bolje“, izjavila je Medeja Lončar predsjednica Uprave Siemensa Hrvatska.

U prvoj će fazi nacionalna povjerenstva među prijavljenim domaćim radovima odabrati najbolje koji će ući u međunarodnu završnicu natjecanja. Hrvatski odbor čine Vladimir Nišević (glavni urednik Poslovnog dnevnika), Miodrag Šajatović (glavni urednik časopisa Lider) i Polona Wallas (voditeljica Odjela korporativnih komunikacija, Siemens d.d.). U drugoj fazi natjecanja, međunarodno povjerenstvo sastavljeno od članova nacionalnih povjerenstava izabrat će konačnog pobjednika, koji će dobiti posjet Salzburškom festivalu za dvoje, najvećem i najvažnijem kulturnom festivalu u Austriji. Službeno proglašenje održat će se sredinom lipnja u Beču, gdje će biti pozvani finalisti iz svih zemalja sudionica.

Više informacija o natječaju dostupno je na poveznici.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.