Lenovo
Featured

Siemens nagrađuje najbolje novinare i kreatore sadržaja

Siemens poziva sve zainteresirane da dostave svoje radove na mail medijska.nagrada.rc-hr@siemens.com
Siemens poziva sve zainteresirane da dostave svoje radove na mail medijska.nagrada.rc-hr@siemens.com
Siemens poziva sve zainteresirane da dostave svoje radove na mail medijska.nagrada.rc-hr@siemens.com

Siemens organizira regionalni natječaj Siemens Media Award 2023, koje će se održati u sedam zemalja srednje i istočne Europe. Tema ovogodišnjeg natječaja je „Tehnologija sa svrhom“, a otvoren je za autore koji su u posljednjih 12 mjeseci objavili priloge na tu temu

Svrha natječaja je nagrađivanje medijskog izvještavanja o ključnim temama modernog društva i promicanje razmjene između novinara iz CEE regije. U natječaju mogu sudjelovati novinari tiskanih medija, novinskih agencija, radija, TV i news portala, kao i blogeri, YouTuberi i drugi kreatori sadržaja koji su svoje radove objavili između 1. travnja 2022. i 30. travnja 2023.

„Moderna tehnologija, inovacije u industriji i digitalna transformacija ne samo da pomažu organizacijama diljem svijeta da se kreću prema održivijoj budućnosti, već također imaju poseban utjecaj na život svake osobe. S tim ciljem, ovogodišnje natjecanje otvoreno je za prijave radova o tehnološkim inovacijama, od pametnih sustava, umjetne inteligencije i tvornica koje štede resurse, do mreža, pametnih zgrada, mobilnosti, i čišćih oblika prijevoza. Ukratko, tražimo najkvalitetnije i sveobuhvatne sadržaje o tome kako digitalne tehnologije mogu promijeniti svakodnevni život na bolje. Ova je tema od velikog značaja za nas u Siemensu, jer pokazuje koliko napredak u poslovanju i tehnologiji utječe na sposobnost svake osobe da živi kvalitetnijim životom“, rekla je Medeja Lončar, predsjednica Uprave Siemens Hrvatska.

U prvoj će fazi nacionalna povjerenstva među prijavljenim domaćim radovima odabrati najbolje koji će ući u međunarodnu završnicu natjecanja. Hrvatski odbor čine Vladimir Nišević (glavni urednik Poslovnog dnevnika), Miodrag Šajatović (glavni urednik časopisa Lider) i Polona Wallas (voditeljica Odjela korporativnih komunikacija, Siemens d.d.). U drugoj fazi natjecanja međunarodno povjerenstvo sastavljeno od članova nacionalnih povjerenstava izabrat će konačnog pobjednika koji će dobiti nagradno putovanje za dvoje na Salzburški festival, najveći i najvažniji kulturni festival u Austriji. Službeno proglašenje održat će se sredinom lipnja u Beču, gdje će biti pozvani finalisti iz svih zemalja sudionica.

Siemens poziva sve zainteresirane da dostave svoje radove na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a dodatne informacije o pravilima i uvjetima natječaja dostupne su na mrežnoj stranici Siemensa Hrvatska. Rok za podnošenje prijava je 5. svibnja 2023.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.