| | | | |

powered_by_lenovo_2020 B.net i News Bar lansirali prvi SF serijal na YouTubeu u Hrvatskoj - CroPC.net

B.net i News Bar lansirali prvi SF serijal na YouTubeu u Hrvatskoj

Mjesto radnje je Duboko Međumrežje, „posljednje podatkovno odredište“ u kojemu posada Browsera, koju je utjelovila regionalno priznata satirična ekipa News Bara

Kapetan, Klingor i Tuvojka, posada „internetskog broda Browser“, glavni su akteri nativnog znanstveno-fantastičnog serijala na YouTubeu u Hrvatskoj – „B.trek - Duboko Međumrežje“

Zajednički je to projekt B.neta i News Bara koji se u tajnosti pripremao posljednjih šest mjeseci. Prva sezona B.treka broji pet nastavaka, a nove epizode nasmijavat će nas svakog ponedjeljka.

Mjesto radnje je Duboko Međumrežje, „posljednje podatkovno odredište“ u kojemu posada Browsera, koju je utjelovila regionalno priznata satirična ekipa News Bara, na urnebesan način oživljava kultne Zvjezdane staze, serijal koji je prošle godine proslavio svoj 50. rođendan i koji iz godine u godinu bilježi sve veći broj fanova diljem svijeta.

Sudeći po prvim reakcijama, hrvatski zaljubljenici u znanstvenu fantastiku i fanovi Zvjezdanih staza ponovno su došli na „svoje“. Prve dvije epizode serijala odjeknule su među brojnom hrvatskom Treki zajednicom te su pogledane više od 10.000 puta.

Najnoviji nastavak „Romilanci“ pustolovine posade Browsera možete vidjeti na službenom

.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675