| | | |

B.net i News Bar lansirali prvi SF serijal na YouTubeu u Hrvatskoj

Pin It

Mjesto radnje je Duboko Međumrežje, „posljednje podatkovno odredište“ u kojemu posada Browsera, koju je utjelovila regionalno priznata satirična ekipa News BaraMjesto radnje je Duboko Međumrežje, „posljednje podatkovno odredište“ u kojemu posada Browsera, koju je utjelovila regionalno priznata satirična ekipa News Bara

Kapetan, Klingor i Tuvojka, posada „internetskog broda Browser“, glavni su akteri nativnog znanstveno-fantastičnog serijala na YouTubeu u Hrvatskoj – „B.trek - Duboko Međumrežje“

Zajednički je to projekt B.neta i News Bara koji se u tajnosti pripremao posljednjih šest mjeseci. Prva sezona B.treka broji pet nastavaka, a nove epizode nasmijavat će nas svakog ponedjeljka.

Mjesto radnje je Duboko Međumrežje, „posljednje podatkovno odredište“ u kojemu posada Browsera, koju je utjelovila regionalno priznata satirična ekipa News Bara, na urnebesan način oživljava kultne Zvjezdane staze, serijal koji je prošle godine proslavio svoj 50. rođendan i koji iz godine u godinu bilježi sve veći broj fanova diljem svijeta.

Sudeći po prvim reakcijama, hrvatski zaljubljenici u znanstvenu fantastiku i fanovi Zvjezdanih staza ponovno su došli na „svoje“. Prve dvije epizode serijala odjeknule su među brojnom hrvatskom Treki zajednicom te su pogledane više od 10.000 puta.

Najnoviji nastavak „Romilanci“ pustolovine posade Browsera možete vidjeti na službenom

.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675