| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Podaci o hrvatskom sustavu visokog obrazovanja dostupni u novom ruhu - CroPC.net

Podaci o hrvatskom sustavu visokog obrazovanja dostupni u novom ruhu

Za razvoj i održavanje ISVU zaduženo je Srce

Želite li saznati iz koje županije dolazi najviše studenata, a iz koje najmanje? Zanima li vas na kojem fakultetu u Hrvatskoj danas ima najviše stranih studenata, ili iz kojih zemalja dolazi najviše gostujućih profesora i suradnika? Zanima vas broj studenata prema godinama starosti Odgovore na ta i slična pitanja daje vam nova funkcionalnost sustava ISVU, ISVU Dashboard

Za razvoj i održavanje ISVU zaduženo je Srce, a sustav se razvija u okviru aktivnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja. U ISVU svoje podatke vodi 111 visokih učilišta u Hrvatskoj, dakle sva hrvatska javna sveučilišta i velika većina drugih hrvatskih visokih učilišta. U ISVU se vode podaci o više od 2.100 studijskih programa i više od 143.000 studenata.

Razvijeni ISVU Dashboard prikazuje samo zbirne podatke na razini sustava i pojedinih visokih učilišta i to za tekuću akademsku godinu. Namjena ISVU Dashborada nije izrada detaljnih izvještaja ili analiza podataka u ISVU, iako će se mogućnosti dodatno nadograđivati u budućnosti. Temelj za mogućnost javnog prikaza sumarnih podataka je Pravilnik o radu Centra potpore ISVU, a svi osobni podaci su u potpunosti zaštićeni.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675