Huawei

PS4 prodan u 5,3 milijuna primjeraka

Sony je potvrdio da se broj prodanih PlayStationa 4 između 29. studenog prošle godine i 8. veljače ove godine popeo na više od 5,3 milijuna primjerakaSony je potvrdio da se broj prodanih PlayStationa 4 između 29. studenog prošle godine i 8. veljače ove godine popeo na više od 5,3 milijuna primjeraka

Ovakvu prodaju Sony je priželjkivao ostvariti do kraja ožujka, a vrlo dobri prodajni rezultati zasigurno će pomoći prodaji nove konzole u Japanu, gdje stiže kasnije ovog tjedna, 22. veljače. Navala na PlayStation 4 prisutna je od samog izlaska konzole. Već prvog dana prodano ih je više od milijun, dok se u prva dva tjedna dostupnosti broj prodanih primjeraka popeo na 2,1 milijuna, i to samo u SAD-u.

Prodajni rezultati izravnog konkurenta, Microsoftovog Xboxa One, još uvijek su nepoznati, no Microsoftov je Yusuf Mehdi prošlog mjeseca rekao da se prodaja kreće oko tri milijuna primjeraka. Usporedbe radi, Sony je tada potvrdio da broj prodanih PlayStationa 4 stoji na 4,2 milijuna.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: AvalonTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.