Lenovo
Featured

Počinje 13. sezona A1 Adria League i novo izdanje A1 Student eChallengea

Osim 13. izdanja A1 Adria League, iz A1 Hrvatska su za lipanj najavili i novu, treću sezonu A1 Student eChallengea koji će studentima ponovno pružiti priliku za nezaboravnom zabavom i osobnim razvojem u gejmingu svijetu
Osim 13. izdanja A1 Adria League, iz A1 Hrvatska su za lipanj najavili i novu, treću sezonu A1 Student eChallengea koji će studentima ponovno pružiti priliku za nezaboravnom zabavom i osobnim razvojem u gejmingu svijetu
Osim 13. izdanja A1 Adria League, iz A1 Hrvatska su za lipanj najavili i novu, treću sezonu A1 Student eChallengea koji će studentima ponovno pružiti priliku za nezaboravnom zabavom i osobnim razvojem u gejmingu svijetu

Nakon što su ljubitelji esporta svjedočili spektakularnoj završnici 12. sezone A1 Adria League, došlo je vrijeme za početak nove esport sage koja će u sljedeća dva mjeseca postati omiljena tema regionalnog gejming i esport svijeta

Uz potporu vjernih sponzora, 13. izdanje najdugovječnije esport lige ponovno će pružiti napete dvoboje najjačih esport igrača i timova te, kao i svaki put, zadovoljiti očekivanja svojih vjernih pratitelja. Prijave za sudjelovanje u novoj sezoni natjecanja traju do 7 lipnja, a kvalifikacije započinju 8. lipnja. Igrači koji se pokažu najvještijima izborit će svoje mjesto u finalu koje će se odigrati od 28. srpnja do 3. kolovoza.

Sudionici 13. sezone A1 Adria League natjecat će se u četiri glavne igre: EA Sports FC 24, EA Sports FC mobile, Counter-Strike 2 i Brawl Stars. Osim glavnih, u programu novog izdanja lige odigrat će se i natjecanja u tri rotirajuće igre: TEKKEN 8, PUBG i League of Legends. U natjecateljski program nove sezone A1 Adria League uključit će se i igre iznenađenja kojima će se dodatno doprinijeti zanimljivosti lige.

Iz A1 Hrvatska istaknuli su kako su iznimno ponosni na projekt koji je pružio veliki doprinos razvoju regionalnog gejminga i esport scene. Nadalje, naglasili su kako A1 Adria League pored zabavnog i natjecateljskog segmenta, posebno ističe važnost odgovornog igranja videoigara te nulte tolerancije govora mržnje.

„Kako biste sedam godina uspješno razvijali najveću regionalnu esport priču potrebna je iznimna strast i ljubav prema gejming industriji. Navedene emocije gorivo su koje nas sve ove godine pokreće i nadahnjuje da u svakoj novoj sezoni budemo još autentičniji i kreativniji. Kako bi priča bila cjelovita, najpopularnijem regionalnom natjecanju od samog smo početka pridružili i odgovornu notu. Prožimanjem gejming aktivnosti s aktivnostima platforme #BoljiOnline uspješno educiramo o važnosti odgovornog igranja videoigara i osvještavamo javnost kako 'neodgovorni gejming' može imati ozbiljne posljedice za pojedinca i društvo. Da radimo vrhunski posao dokazuje višegodišnje povjerenje gejming zajednice i brojna priznanja struke koja je prepoznala kvalitetu naše usluge i usmjerenost prema potrebama korisnika“, izjavila je Diana Svalina, viša specijalistica za marketinške komunikacije i evente u A1 Hrvatska.

Osim 13. izdanja A1 Adria League, iz A1 Hrvatska su za lipanj najavili i novu, treću sezonu A1 Student eChallengea koji će studentima ponovno pružiti priliku za nezaboravnom zabavom i osobnim razvojem u gejmingu svijetu. Prijave za natjecanje trajat će do 5. lipnja, a svoju umješnost studenti će moći pokazati natjecanjem u tri igre, Rocket league, EA Sports FC 24 i Counter-Strike 2. Kvalifikacije za prve dvije navedene igre krenut će 10. lipnja i kulminirati finalom 14. lipnja, dok će kvalifikacije za Counter-Strike 2 započeti 17. lipnja i završiti finalnim susretom 21. lipnja.

Lipanj će tako u regionalnom gejming svijetu biti u znaku A1 Adria League i A1 Student eChallengea koji će okupiti veliki broj renomiranih igrača i mladih talenata te napetim dvobojima tradicionalno privući pozornost brojnih ljubitelja videoigara i esporta. Uz sve to, natjecateljima će veliki poticaj zasigurno predstaviti i nikad veći sveukupni fond nagrada koji će ove godine za sve A1 gejming izazove iznositi više od 40 000 EUR.     

Osim ljubitelja gejminga i esporta te struke, kvalitetu A1 Adria League i A1 Student eChallengea prepoznali su i poslovni partneri koji ih svojom podrškom osnažuju iz sezone u sezonu. U skladu s time, ponosni partneri nove sezone ovih dvaju natjecanja bit će Intersnack, vodeći proizvođač grickalica u Europi, koji će omogućiti svim igračima izvrsne i raznovrsne okuse slanih proizvoda. Podršku im je pružio i predvodnik u tehnološkim inovacijama, globalno prepoznata kompanija Samsung koja će finalistima A1 Adria League ustupiti mobilne uređaje na kojima će pokušati izboriti pobjedu i zasluženu nagradu. Za nezaboravna gejming finala pobrinut će se i AOC, specijalist za monitore i svjetski lider na području gejming monitora. Naime, finalisti će na AOC monitorima odigrati završne susrete i dati sve od sebe kako bi osvojili ova prestižna natjecanja.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.