Lenovo
Featured

Marvelov Spider-Man 2: Nova najava (Story trailer) i Limited Edition bundle predstavljeni na SDCC 2023

Panel je završio otkrivanjem Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition paketa
Panel je završio otkrivanjem Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition paketa
Panel je završio otkrivanjem Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition paketa

U petak 21.07.2023., tijekom panela održanog na San Diego Comic-Conu u povijesnoj dvorani H, Insomniac Games otkrio je niz novih informacija vezanih uz Marvel’s Spider-Man 2,  igru ​​za PlayStation 5 koja izlazi 20. listopada 2023.

Panel je započeo s prikazom potpuno novog trailera, kojim započinje priča u Marvelovom Spider-Manu 2. Kada Kravenovi lovci stignu u grad, to pokreće pitanje o tome zašto su tamo i koga, ili što, love. Dok Spider-Men i MJ dublje istražuju Kravenove motive, simbiot počinje prijetiti Marvelovom New Yorku i svima i svemu što im je drago.

 Kao što su mnogi mogli primijetiti u video najavi (traileru) igre Marvel’s Spider-Man 2 prikazanoj u sklopu PlayStation Showcasea u svibnju, Peterovo novo crno odijelo utjecalo je na njegovu osobnost i dalo mu nove, moćne sposobnosti simbiota. Dijelovi te priče također su prikazani u ovoj video najavi, a Peterove moći simbiota utječu i na njegov odnose s Milesom, MJ-om i Harryjem.

Prikazan je i izgled proširenog Marvelovog New Yorka i igrači će sada moći prijeći East River i istražiti Brooklyn i Queens. Kultni Coney Island također ima svoj debi u novom traileru.

Uz to, u novom traileru se u potpunosti vidi kako će izgledati monstruozni Venom.

Panel je završio otkrivanjem Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition paketa. Prijetnja Venoma i simbiota bit će jedan od najstrašnijih izazova s ​​kojima će se dva Spider-Mena suočiti, a dizajn ima za cilj prikazati intenzitet simbiota i njegovu sposobnost transformacije i moći što je i prikazano na PS5 konzoli i DualSense upravljaču.

Dizajn ovog Limited Edition paketa bit će dostupan kroz: Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition – PS5 Console Bundle, kao i na poklopcima konzole PS5 – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition i DualSense upravljaču – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition.

Prednarudžbe počinju 28. srpnja, a proizvodi će biti dostupni u ograničenim količinama kod odabranih prodavača.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.