| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Galaxy on Fire 2 besplatno za Xperia PLAY - CroPC.net

Galaxy on Fire 2 besplatno za Xperia PLAY

Nagrađivana sci-fi pucačina Galaxy on Fire 2 je besplatna, ekskluzivno za Sony Ericsson Xperia PLAY smartphone

Nagrađivana sci-fi pucačina Galaxy on Fire 2 je besplatna, ekskluzivno za Sony Ericsson Xperia PLAY smartphone

Fishlabs Entertainment, jedan od vodećih svjetskih proizvođača mobilnih igara je napokon predstavio prvi dodatak za svoju planetarno popularnu akcijsku igru u svemiru za Android - Galaxy on Fire 2. Galaxy on Fire 2 - Valkyrie je ekskluzivno dostupan za Sony Ericsson Xperia™ PLAY smartphone na Android marketu, cijene su 29,99 kn (€ 3.99). Svi gameri koji imaju Xperia PLAY besplatno mogu preuzeti nagrađivanu sci-fi Galaxy on Fire 2 igru do 1. siječnja, 2012.

„Galaxy on Fire 2 je jedan od prvih naslova za Xperia PLAY, od početka je uživao u odličnim kritikama na svim platformama,“ rekao je Tim Harrison, direktor odjela za marketing i strategiju u Sony Ericssonu. „ Iznimno nam je drago da možemo našim korisnicima Xperia PLAY smartphonea ponuditi ovu odličnu igru besplatno – Valkyrie dodatak možemo ekskluzivno ponuditi tijekom blagdana.“ Michael Schade, CEO Fishlabs Entertainment, oduševljen je s dugo očekivanim Valkyrie™ dodatkom za Xperia PLAY. „ Galaxy on Fire serijal igara je postavio nove standarde za sci-fi igre na mobilnim uređajima,“ rekao je Schade, „ovo nije prva igra koje je prilagođena za Sony Ericsson telefone. Space trader avantura je bila potpuno optimizirana za Sony Ericsson K-modele za koju su joj mediji koji se bave igrama za mobilne telefone dodijelili niz nagrada. Danas maksimalno pomičemo granice Playstation certificiranog Xperia PLAY smartphonea, kako hardvera tako i kontrola za igranje, da bi svim sci-fi fanovima omogućili jedinstvenogamersko iskustvo na ovom jedinstvenom smartphoneu.“

Valkyrie nastavlja priču točno gdje je Galaxy on Fire 2 stala. Nakon što su saveznici pobijedili opasne Voide, Keith T. Maxwell nema vremena za odmor, naprotiv, odmah će se morati boriti protiv novih neprijatelja. Dok najpametniji znanstvenici s Terransa i Greya mozgaju kako napraviti nova oružja i hyper pogon za tajnu Deep Science frakciju, nemoralni prodavač oružja Alice angažira Keitha za par riskantnih i dvojbenih misija. Dok se plete mreža zavjera i mogućnosti, ništa nije kako se čini na prvi pogled Sve što Keith napravi sa svojim saveznicima ili neprijateljima direktno utječe i dolazi do neočekivanog zaokreta!

U Valkyrie dodatku igrač dobiva pristup raznim poboljšanjima i dodacima za još kvalitetnije igranje poput crnog tržišta, gdje igrač može pronaći ilegalna oružja i rijetke predmete te ih kupiti za određeni broj kredita. Igrač će sada moći kupiti svoju svemirsku stanicu, lebdeću stanicu po imenu Kamoo Club koju može koristiti kao spremište za svemirske brodove i vrijednosti. Kaamo Club se može kupiti u igri ili se može izravno kupiti putem aplikacije za 5,99 kn(€ 0.79).

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675