Lenovo
Featured

Lenovo predstavio nove prijenosnike i radnu stanicu na hrvatskom tržištu

ThinkPad X1 Carbon Gen 11
ThinkPad X1 Carbon Gen 11
ThinkPad X1 Carbon Gen 11

Lenovo je danas predstavio nove ThinkPad proizvode dostupne na hrvatskom tržištu – ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i ThinkPad X1 Yoga Gen 8 – koji nastavljaju svoju povijest pružanja vrhunskih performansi i produktivnosti kroz jedinstven dizajnerski jezik koji spaja formu i funkciju sa zadivljujućem temeljnim inženjerskim znanjem i iskustvom

Uz nova izdanja čuvene i legendarne marke ThinkPad, tvrtka je također predstavila širok raspon proizvoda za različite tipove korisnika, od poslovnih korisnika do gamera.

ThinkPad P16v i Gen 1 je dizajniran kako bi smanjio jaz u vrijednosti između početnih i vrhunskih radnih stanica. Novi P16v s lakoćom obrađuje velika složena radna opterećenja zahvaljujući Intel Core H seriji procesora 13. generacije, do NVIDIA RTX 2000 Ada Generation GPU za mobilne radne stanice i dvostrukom toplinskom odvodu koji maksimalno povećava hlađenje, omogućujući korisnicima da koriste zahtjevne i višezadaćne aplikacije do maksimuma.

ThinkCentre neo 50q Gen 4
ThinkCentre neo 50q Gen 4
ThinkCentre neo 50q Gen 4

Demonstrirajući kako velike ideje mogu doći u malim paketima, ThinkCentre neo 50q Gen 4 jedna je od najnovijih iteracija u novoj Lenovo ThinkCentre neo obitelji stolnih računala koja prednost daje ključnim zahtjevima malih i srednjih poduzeća kao i velikih poduzeća – produktivnost, kolaboracija i održivost. Moderna verzija klasičnog ThinkCentre Tiny desktopa, ThinkCentre neo 50q Gen 4 nudi tvrtkama veliku snagu s najnovijim Intel Core procesorima 13. generacije upakiranim u malo kućište od 1L koje štedi prostor i uključuje pametno skrivenu ventilaciju ugrađenu u prednji okvir.

Lenovo Legion Pro 5 dostupan je s procesorom AMD Ryzen 7000 serije i do NVIDIA GeForce RTX 4070 GPU
Lenovo Legion Pro 5 dostupan je s procesorom AMD Ryzen 7000 serije i do NVIDIA GeForce RTX 4070 GPU
Lenovo Legion Pro 5 dostupan je s procesorom AMD Ryzen 7000 serije i do NVIDIA GeForce RTX 4070 GPU

Lenovo Legion Pro 5 dostupan je s procesorom AMD Ryzen 7000 serije i do NVIDIA GeForce RTX 4070 GPU koji osnažuje pobjednike za natjecanje na najvišim razinama. Zahvaljujući Lenovo Legion ColdFront 5.0 tehnologiji unutrašnjost se održava hladnom, koristeći ogromne ispušne i usisne sustave, dvostruki ventilator s turbo punjenjem, fazno-promjenjivu termalnu smjesu i napredne hibridne toplinske cijevi za izvlačenje više zraka kroz nevjerojatno učinkovite ispušne otvore, održavajući gaming sesije tihim i hladnim.

Lenovo Legion Slim 5 dostupan je s procesorom do AMD Ryzen 9 7840HS i do NVIDIA GeForce RTX 4070 GPU. Baterija do 80 Wh nudi do 8 sati trajanja baterije i podržava Super Rapid Charge, što znači manje vremena punjenja i više vremena u pokretu.

U gamingu ne morate uživati samo na vrhunskom gaming računalu. Lenovo LOQ omogućuje novim gamerima početak njihovog gaming putovanja, i priliku da istraže nove virtualne svjetove i povežu se s novim zajednicama u stvarnom svijetu s gaming uređajima koji su prepuni značajki, po prihvatljivim cijenama.

Nova linija gaming prijenosnih računala Lenovo LOQ nudi mnogo izbora.

Mladen Skuliber, Marketing Teamlead SEE, EMEA_CSEE komentira: „Ponosni smo što na hrvatskom tržištu predstavljamo nove Lenovo proizvode koji pružaju izvrsne performanse i produktivnost kroz jedinstven dizajnerski jezik koji spaja formu i funkciju sa zadivljujućem temeljnim inženjerskim znanjem i iskustvom“.

Nadalje, vrijedno je spomenuti kako su Lenovo potrošači kompenzirali više od 1 milijuna metričkih tona ugljičnog dioksida kupnjom Think PC-a (stolna računala, radne stanice, prijenosna računala). To je ekvivalent stakleničkih plinova koje emitira više od 215.000 osobnih vozila tijekom jedne godine. Također, tvrtka je objavila kako poduzeća sada mogu dodati Lenovo CO2 Offset Services pri kupnji odabranih Lenovo ThinkSystem servera. Lenovo CO2 Offset Service je sada dostupan pri kupnji svakog Think PC-ja.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.