Lenovo
Featured

Dell predstavio nova OptiPlex poslovna stolna računala

Optiplex Small Form Factor modele s varijantama koje koriste Intel Core i9 procesore te 128GB DDR5 radnu memoriju
Optiplex Small Form Factor modele s varijantama koje koriste Intel Core i9 procesore te 128GB DDR5 radnu memoriju
Optiplex Small Form Factor modele s varijantama koje koriste Intel Core i9 procesore te 128GB DDR5 radnu memoriju

Nova OptiPlex poslovna stolna računala stižu povodom proslave 30. godišnjice ove serije uređaja. Novi OptiPlex All-in-one, Micro, Small Form Factor i Tower varijante dostupni su u različitim kombinacijama s fokusom na performanse ili veličinu kako bi korisnici mogli odabrati opciju koja im najbolje odgovara

Novim uređajima Dell Technologies nastavlja širiti svoj tradicionalni OptiPlex portfelj najsigurnijih i najinteligentnijih poslovnih stolnih računala na svijetu za koje 9 od 10 kupaca smatra da su bolji od konkurencije po pitanju jednostavnosti postavljanja, iskustva podrške te pouzdanosti. Od sada, modeli računala više neće biti označeni prema različitim serijama, poput 3, 5 i 7 serije, uređaja, nego će ih se tretirati kao jedinstvene Optiplex modele. Kroz jednostavan postupak od dva koraka, korisnici mogu odabrati oblik koji im odgovara, a potom značajke koje su im potrebne prije kupnje.

Upravljanje uređajima postaje jednostavnije zahvaljujućim jedinstvenim BIOS sučeljima, jednog za All-in-one modele, a drugog za sva ostala rješenja. Sustav vanjske BIOS verifikacije stvara sigurnosnu kopiju sustava u slučajevima grešaka ili napada kako bi se omogućilo lakše identificiranje budućih prijetnji. SafeID opcija pruža autentifikaciju integriteta putem sigurnosnog spremanja i procesuiranja podataka za pristup na posebnom sigurnosnom čipu. Dodatno, uz pomoć sigurnosne verifikacije komponenti, korisnici mogu biti sigurni da će njihovi proizvodi bit dostavljeni baš onako kako su ih definirali i naručili, čime lanac opskrbe postaje siguran.

Isto tako, Dell OptiPlex računala donose i napredak po pitanju održivosti. Ove godine, stolna Optiplex računala dizajnirana su s do 59.6% plastike nastale nakon korištenja drugih uređaja. Dodatno, okviri određenih modela proizvedeni su s minimalno 10% recikliranog čelika.

Četiri varijante

Za početak, novi Optiplex All-in-one model od 24 inča pruža prvoklasne performanse, kao i kvalitetu zvuka i videozapisa u primamljivom, elegantnom dizajnu. Navedeni model donosi Intel Core i9 procesore, 64GB DDR5 radne memorije te mehaničku FHD ili 5MP IR kameru koja se može uvlačiti, s dodatnim opcijama Express Sign-in prijavljivanja te inteligentne privatnosti.

Nadalje, novi OptiPlex Micro omogućava maksimalnu produktivnost u ultra-kompaktnoj veličini uređaja, a također je opremljen Intel Core i9 procesorima i 64GB DDR5 radnom memorijom. Posebnu ovogodišnju inovaciju predstavlja Type-C napajanje od jednog kabela za konfiguraciju računala od 35W. Sve što je potrebno je povezati Optiplex računala Type-C kabelom s Dell USB-C hub monitorom za trenutno punjenje i prijenos podataka u urednom okruženju bez previše žica.

Za one kojima su potrebne snažnije performanse i više mogućih ulaza, ali i dalje zahtijevaju kompaktan dizajn, Dell Technologies predstavio je i Optiplex Small Form Factor modele s varijantama koje koriste Intel Core i9 procesore te 128GB DDR5 radnu memoriju.

Na kraju, predstavljen je i novi Optiplex Tower model za one kojima su potrebne ultimativne performanse i mogućnosti proširenja s i9 125W procesorima koje pokreću NVIDIA grafičke kartice uz podršku do 128GB DDR5 radne memorije.

Ono što je zajedničko svim novim modelima u portfelju je i proširenje kapaciteta Intel vPro platforme, gdje Intel vPro Essentials te Intel vPro Enterprise značajke omogućavaju suvremene mogućnosti upravljanja te sigurnost na razini hardvera, kao i manju potrošnju energije. Dodatno, Dell Optimizer softver koristi umjetnu inteligenciju kako bi poboljšao produktivnost sustava.

Svi modeli OptiPlex obitelji mogu se dodatno proširiti rješenjima za hibridan rad, uključujući posebne monitore i dijelove periferije, kao i posebne stalke i postolja koja su posebno testirana i usavršena za najbolje moguće iskustvo. Odabrani Optiplex modeli podržavaju i implementaciju dvostrukih Dell Technologies monitora, koji u paru s posebnom tipkovnicom i mišem dizajnirah za suradnički rad omogućavaju najbolje iskustvo rada i video poziva.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.