Lenovo
Featured

Prijave na App Start Contest u tijeku

Prijave za App Start Contest su u tijeku
Prijave za App Start Contest su u tijeku
Prijave za App Start Contest su u tijeku

App Start Contest je vodeće studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj u izradi mobilnih i web aplikacija koje već godinama povezuje studente s najuspješnijih hrvatskim IT tvrtkama i potiče razvoj vlastitih ideja

Na natjecanju studenti dobivaju priliku pokazati svoju kreativnost, a tijekom cijelog procesa razvoja projekta savjetuju ih mentori i predstavnici poduzeća. Svake godine, App Start Contest okuplja široku zajednicu studenata različitih interesa koji se najčešće u multidisciplinarnom timu brinu za tehnički, poslovni i vizualni aspekt svog rješenja. Najbolje među njima očekuju novčane nagrade; 20.000 kn za prvo, 13.000 kn za drugo i 7.000 kn za treće mjesto, prilika da upoznaju potencijalne investitore te mogućnost stjecanja prakse, pripravništva ili zaposlenja u partnerskim poduzećima projekta.

Među ovogodišnji partnerima App Start Contesta nalaze se Combis, Infobip, Zagrebačka banka, Five, Hr Cloud, Infinum, Microblink, Nanobit, Span te prijatelji projekta Vibby i Razvojna agencija Zagreb.

Osim novčanih nagrada i mogućnosti zaposlenja, App Start Contest odlična je prilika za sve natjecatelje da unaprijede svoje vještine i steknu nova znanja kroz razne edukativno-zabavne radionice i predavanja u sklopu natjecanja. O velikom utjecaju na razvoj vlastite aplikacije govore nam i članovima tima When? koji su prošle godine osvojili prvo mjesto na natjecanju: “Svatko od nas se još više usavršio u svom području, no neke stvari smo radili i po prvi put. Svi smo puno naučili o upravljanju projektom, načinima promocije aplikacije i generalno stvarima o kojima dotad nismo razmišljali, a bitne su za bilo kakav daljnji razvoj te plasiranje aplikacije na tržište. ASC partneri su nam svojim savjetima uvelike pomogli u tome.”

Na natjecanje se mogu prijaviti svi redovni i izvanredni studenti iz Republike Hrvatske, individualno ili u timu najkasnije do 31. siječnja 2016. Svaki student koji u trenutku prijave nema oformljeni tim, ima mogućnost okupiti tim od prijavljenih natjecatelja sve do 29. veljače 2016. kada se predaje plan rješenja.

Sve informacije i odgovore na potencijalna pitanja, kao i obrazac za prijave na samo natjecanje studenti mogu pronaći na službenoj web stranici udruge eSTUDENT pod projektom App Start Contest.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.