| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Rekordna posjećenost devete Combis konferencije - CroPC.net

Rekordna posjećenost devete Combis konferencije

Combis konferencija, središnje godišnje događanje u organizaciji regionalnog sistem integratora Combisa

Ovogodišnja Combis konferencija bila je fokusirana na poslovnu kreativnost i nove ideje te njihovu uspješnu integraciju u poslovne projekte, što je potaknulo velik interes regionalne ICT scene

Combis konferencija, središnje godišnje događanje u organizaciji regionalnog sistem integratora Combisa, ove je godine ugostila više od 350 sudionika što predstavlja povećanje od 12 posto u odnosu na godinu ranije te dosad najveći broj sudionika.

"Izuzetno smo ponosni što je ovogodišnja konferencija ne samo okupila najveći broj ICT stručnjaka dosad, nego i osigurala odlične ocjene publike - potvrđuju istraživanja provedena tijekom konferencije", izjavila je Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije, dodavši kako je i posjećenost predavanja ove godine bila također na najvišoj razini.

Combis konferencija ove je godine održana 24. i 25. rujna pod krovnom temom Osjeti digitalno. Živi digitalno. okupila je rekordan broj sponzora i medijskih pokrovitelja, što je značajan pokazatelj kvalitete i vrijednosti ovog tradicionalnog okupljanja, kao i sve izraženije potrebe da se upravo pomoću ICT-a potaknu pozitivnija gospodarska kretanja.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675