Njuškalo

Lang AG kupuje najsnažnije Epsonove laserske instalacijske projektore

Model EB-L25000U nije samo najsnažniji laserski 3LCDS projektor na tržištu, on je i manji i lakši od konkurentskih uređaja

Tvrtka Epson objavljuje ugovor s tvrtkom Lang AG, njemačkim iznajmljivačem audio i video opreme o nabavi 25 jedinica novog laserskog instalacijskog projektora EB-L25000U

Riječ je o trenutno najsnažnijem 3LCD projektoru dostupnom na tržištu. Ova narudžba nastavlja se na dogovor iz lipnja, o nabavci projektora iz serije L, ukupne vrijednosti od oko tri milijuna eura.

Neil Colquhoun, izvršni direktor za profesionalni prikaz slike u Epsonu, kaže: “Izuzetno smo zadovoljni zbog toga što je Lang AG odabrao model EB-L25000U. Riječ je o našem novom vodećem instalacijskom modelu koji je prošao vrlo striktan proces evaluacije u tvrtki Lang. Vjerujemo kako će snaga, izdržljivost i prilagodljivost ovog laserskog 3LCD projektora omogućiti još veću fleksibilnost u montiranju vrhunskih vizualnih instalacija“.

Tobias Lang, generalni direktor u tvrtki Lang AG, dodaje: “Zahvaljujući pozitivnom iskustvu sa serijom Epson EB-L1000 s nestrpljenjem očekujemo skorašnje proširenje našega portfelja modelom EB-L25000U. Ovaj vrhunski video projektor snage 25.000 ANSI lumena nudi nove fleksibilne mogućnosti za naše korisnike na tržištu instalacija i priredbi. Cijenimo naše strateško partnerstvo s Epsonom i nastavljamo suradnju“.

Model EB-L25000U nije samo najsnažniji laserski 3LCDS projektor na tržištu, on je i manji i lakši od konkurentskih uređaja. Uz mogućnost rotacije u 360 stupnjeva nudi izuzetne mogućnosti za montažu. Hermetički zatvorena optička jedinica i kotačić s neorganskim fosforom jamče radni vijek od 20 tisuća sati bez potrebe za održavanjem, čak i u zagušljivim prostorima poput koncertnih i kazališnih dvorana.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.