| | | |

powered_by_lenovo_2020 Terrakom u prošloj godini ostvario trostruko povećanje prihoda - CroPC.net

Terrakom u prošloj godini ostvario trostruko povećanje prihoda

Pin It

Dobit prije kamata, oporezivanja i amortizacije (EBITDA) iznosi 1,9 milijuna kunaDobit prije kamata, oporezivanja i amortizacije (EBITDA) iznosi 1,9 milijuna kuna

Domaći telekom operator Terrakom proteklu 2015. godinu zaključio je s ukupnim prihodom od 50,5 milijuna kuna i time ostvario rast od 213 posto u odnosu na godinu prije

Dobit prije kamata, oporezivanja i amortizacije (EBITDA) iznosi 1,9 milijuna kuna što je također povećanje od 60% u usporedbi s 2014. godinom.

Značajno povećanje prihoda prvenstveno je rezultat snažne optimizacije troškova kroz restrukturiranje i konsolidaciju procesa akvizicije privatnih i poslovnih korisnika, ali i osjetnog unaprjeđenja kvalitete usluga na vlastitoj optičkoj infrastrukturi. Tomu u prilog govori i činjenica da je potražnja za internet paketima na Terrakom mreži u kontinuiranom porastu pa je tako u posljednjih šest mjeseci broj zahtjeva za takvim paketima rastao za više od 70 posto.

„Unatrag godinu dana našu mrežu unaprijedili smo DOCSIS 3.0 standardom čime smo dodatno podigli kvalitetu usluge, a internet brzine doveli i do 100 Mbps. Uz neke od najpovoljnijih cijena paketa na domaćem telekom tržištu, to je rezultiralo znatno manjim odljevom korisnika, stabilizacijom baze i povećanjem broja novih korisnika. Ukupni napori unatrag godinu dana rezultirali su povećanjem prepoznatljivosti branda kao telekom operatora s idealnim omjerom niske cijene i izvrsne kvalitete“, izjavio je predsjednik uprave Terrakoma Igor Tatarević.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675