Lenovo
Featured

Digital Realty i Oracle jačaju suradnju na rješenjima za primjenu umjetne inteligencije

Kao dio ove suradnje, Oracle će implementirati kritičnu infrastrukturu temeljenu na GPU-ima
Kao dio ove suradnje, Oracle će implementirati kritičnu infrastrukturu temeljenu na GPU-ima
Kao dio ove suradnje, Oracle će implementirati kritičnu infrastrukturu temeljenu na GPU-ima

Digital Realty je najavio suradnju s Oracleom kako bi ubrzao rast i usvajanje umjetne inteligencije (AI) među velikim poduzećima. Strateška suradnja ima za cilj razviti hibridna integrirana rješenja koja se bave izazovima gravitacije podataka i ubrzati izlazak na tržište za poduzeća koja implementiraju usluge AI-ja sljedeće generacije

U sklopu njihove suradnje, Oracle će implementirati ključnu infrastrukturu baziranu na GPU-ima (Graphics Processing Units) u dediciranom data centru tvrtke Digital Realty u Sjevernoj Virginiji, SAD-u. Ova implementacija, koja koristi otvoreno i namjenski izgrađeno rješenje PlatformDIGITAL tvrtke Digital Realty, služit će širokom spektru poduzeća i korisnika umjetne inteligencije. Cilj je rješavanje ključnih izazova infrastrukture, uključujući one koji proizlaze iz iskustva s implementacijama NVIDIA i AMD tehnologija. Kroz suradnju Oraclea i Digital Realtyja, korisnici s različitim zahtjevima mogu dobiti prilagođena i učinkovita rješenja koja odgovaraju njihovim specifičnim potrebama u vezi s GPU infrastrukturom.

Ova objava dodatno jača postojeće partnerstvo između Digital Realtyja i Oraclea, koje obuhvaća višestruke implementacije diljem svijeta, uključujući 11 točaka prisutnosti Oracle Cloud Infrastructure (OCI) FastConnecta, globalnu dostupnost usluge ServiceFabric, te nedavnu implementaciju Oracle Solution Centera u jednom od data centara tvrtke Digital Realty u Frankfurtu. Prošle godine, u četvrtom tromjesečju, Digital Realty uspješno je implementirao OCI Dedicated Region za jednog od svojih ključnih korisnika iz financijskog sektora, što pokazuje potencijal suradnje između Oraclea i Digital Realtyja u ispunjavanju zahtjeva poslovnih korisnika za hibridnim cloud rješenjima.

Patrick Cyril, globalni potpredsjednik za tehničku prodaju i izvrsnost za kupce u odjelu prihoda tvrtke Oracle, izjavljuje: „Iznimno smo uzbuđeni što surađujemo s tvrtkom Digital Realty kako bismo ponudili inovativna rješenja koja potiču radna opterećenja naših poslovnih klijenata i njihovih ekosustava da iskoriste beskonačne mogućnosti umjetne inteligencije. Zajedno, ne samo da smo pioniri tehnologije, već otključavamo budućnost u kojoj se svaki izazov suočava s nevjerojatnom inovacijom, a svaka prilika je maksimalno iskorištena.”

Chris Sharp, glavni direktor za tehnologiju tvrtke Digital Realty, dodaje: „Oduševljeni smo što možemo proširiti naš odnos s Oracleom i omogućiti sljedeću generaciju hibridnog i privatnog usvajanja umjetne inteligencije među poduzećima. Zajedno donosimo široke mogućnosti clouda u privatne podatkovne centre poduzeća putem sigurne međusobne povezanosti, otključavajući nove poslovne rezultate temeljene na podacima.”

Ova suradnja između Digital Realtyja i Oraclea označava značajan korak naprijed u razvoju tehnologija umjetne inteligencije. Kombinirajući svoju ekspertizu i resurse, ovi lideri industrije spremni su revolucionirati krajolik umjetne inteligencije i osnažiti poduzeća da ostvare puni potencijal svojih podataka.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.