Kompare
Featured

EXA Infrastructure proširuje partnerstvo s tvrtkom Digital Realty

Nakon nedavnih implementacija EXA-e na lokacijama Digital Realtyja u Dublinu, Parizu i Zagrebu, odnos Digital Realtyja s EXA-om proširio se na 14 metorpolitanskih područja na globalnoj razini
Nakon nedavnih implementacija EXA-e na lokacijama Digital Realtyja u Dublinu, Parizu i Zagrebu, odnos Digital Realtyja s EXA-om proširio se na 14 metorpolitanskih područja na globalnoj razini
Nakon nedavnih implementacija EXA-e na lokacijama Digital Realtyja u Dublinu, Parizu i Zagrebu, odnos Digital Realtyja s EXA-om proširio se na 14 metorpolitanskih područja na globalnoj razini

Digital Realty je najavio potpisani memorandum o razumijevanju s tvrtkom EXA Infrastructure (EXA), najvećom namjenskom digitalnom infrastrukturnom platformom koja povezuje Europu i Sjevernu Ameriku. Strateška suradnja olakšat će širenje EXA-ine optičke infrastrukture na data centre Digital Realtyja diljem mediteranske regije, jačajući njegovu infrastrukturu povezivanja

Nakon nedavnih implementacija EXA-e na lokacijama Digital Realtyja u Dublinu, Parizu i Zagrebu, odnos Digital Realtyja s EXA-om proširio se na 14 metorpolitanskih područja na globalnoj razini, omogućujući tvrtki da implementira svoje usluge na više tržišta i postavi infrastrukturu pored glavnih peering točaka diljem Europe i SAD-a. Potpisani Memorandum o razumijevanju signalizira buduće širenje na nova tržišta diljem Mediterana, uključujući Barcelonu, Heraklion na Kreti, Atenu, kao i druge lokacije na kojima je Digital Realty najavio kupnju zemljišta i buduću izgradnju novih data centara.

"Drago nam je proširiti naše strateško partnerstvo s tvrtkom Digital Realty kako bismo dodatno poboljšali povezanost između data centara diljem Europe i Sjeverne Amerike s Mediteranom kao ključnom i strateškom lokacijom za ovaj plan rasta", rekao je Steve Roberts, potpredsjednik mrežnih ulaganja u tvrtki EXA Infrastructure. "EXA kontinuirano unapređuje našu mrežu kroz ulaganja i partnerstva kako bismo osigurali da smo na čelu povezivanja naših korisnika diverzifikacijom naše mreže i odgovaranjem na zahtjeve za povećanom količinom prometa."

Ulaganja tvrtke Digital Realty u objekte za kolokaciju neovsne o operaterima na Mediteranu usklađena su sa širenjem EXA-inog zemaljskog i podmorskog sustava optičkih kabela, spajajući nove kapacitete, dodajući raznolikost i povećavajući otpornost diljem regije. Proširenjem ovog strateškog partnerstva, poduzeća i pružatelji usluga moći će se neprimjetno međusobno povezati i opsluživati mediteransku regiju na učinkovitiji način, istovremeno šireći svoje digitalne usluge na nova područja.

Mediteranska regija igra ključnu ulogu u globalnom digitalnom gospodarstvu, s novim usklađenim ulaganjima u data centre, zemaljske mreže i podmorske kabelske sustave koji povezuju Europu sa Sjevernom i Južnom Amerikom na zapadu, Afrikom na jugu te Bliskim istokom i Azijom na istoku. Telegeografija bilježi da je međunarodna propusnost u Južnoj Europi zabilježila preko 30% godišnjeg rasta od 2016., što predstavlja ukupno povećanje prijenosnog kapaciteta u regiji od gotovo 200%. 

Jan-Pieter Anten, ko-direktor za regiju EMEA u tvrtki Digital Realty komentirao je: „Potreba za razmjenom podataka rezultirala je time da se mediteranska regija uspostavila kao kritično područje međupovezanosti između Europe i ostatka svijeta putem svoje visoko povezane mreže podmorskih kabela. Potpisivanje ovog Memoranduma o razumijevanju jača naš strateški odnos s tvrtkom EXA Infrastructure i predstavlja ključni korak naprijed u širenju pokrivenosti naše platforme PlatformDIGITAL u regiji, dodatno podržavajući naše klijente u implementaciji njihovih ključnih usluga putem naše platforme za orkestraciju ServiceFabric™ diljem Mediterana i širom svijeta dok potreba za uslugama temeljenima na podacima nastavlja rasti na globalnoj razini.”

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.