| | | |

Pokretanje i digitaliziranje gospodarstva: U Singapuru predstavljene posljednje inovacije unutar EcoStruxure platforme

Pin It

Posljednje inovacije unutar EcoStruxure platforme, koja pruža uvećanu vrijednost u smislu sigurnosti, pouzdanosti, učinkovitosti, održivosti i povezivostiPosljednje inovacije unutar EcoStruxure platforme, koja pruža uvećanu vrijednost u smislu sigurnosti, pouzdanosti, učinkovitosti, održivosti i povezivosti

Schneider Electric je ugostio preko 1500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera na svom Summitu inovacija u Singapuru, 20. i 21. rujna, gdje su tručnjaci kompanije Schneider Electric i vodeći intelektualci s područja industrije podijelili saznanja i odvažne zamisli o izazovima i mogućnostima pokretanja i digitaliziranja gospodarstva.

Posljednje inovacije unutar EcoStruxure platforme, koja pruža uvećanu vrijednost u smislu sigurnosti, pouzdanosti, učinkovitosti, održivosti i povezivosti te nudi prednosti na području IoT-a, mobilnosti, clouda, analitike i cyber-sigurnosti predstavljeni su na singapurskom Summitu inovacija:

  • EcoStruxure Power: najavljena je sljedeća generacija EcoStruxure™ platforme i arhitekture za distribuciju električne energije, koja će dramatično povećati mogućnost klijenta u upravljanju energijom, poboljšavajući operativnu učinkovitost i pouzdanost. Najavljene su nove korisničke aplikacije (EcoStruxure Power Advisor), softver za upravljanje edge controlom (EcoStruxure Power Monitoring Expert 9.0 i Power Scada Operation 9.0), te povezani proizvodi (Powerlogic ION9000 Meter and Easergy P3 Protection Relay).
  • EcoStruxure Building: ova pametna, kolaborativna platforma i arhitektura dizajnirana za zgrade nudi maksimalnu energetsku učinkovitost zgrada, povećanu ugodnost prostora u svim HVAC aspektima. EcoStruxure Building poboljšana je novim korisničkim aplikacijama (EcoStruxure Building Advisor), novom edge control aplikacijom (Ecostruxure Building Operation 2.0), te novim povezanim senzorima (SmartX IP Controller MPx i SmartX Room senzori).
  • Ecostruxure Plant & Machine: IIoT tehnologije kompanije Schneider Electric, uključujući integrirani softver, spremne su za pametnu proizvodnju i sposobne isporučiti nove poslovne mogućnosti za proizvođače strojeva i elektropostrojenja – povećavajući profitabilnost (EcoStruxure Triconex) i produktivnost (EcoStruxure Machine Advisor).
  • EcoStruxure Asset Advisor: nova verzija Schneiderove aplikacije za usluge nadzora opreme donosi prijeko potrebnu uslugu predikcije kontinuiranog poslovanja u distribuciji električne energije i kritičnim upravljanjem u podatkovnim centrima, utemeljenu na cloudu i podacima, dostupnu 24/7.
Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675